Goudsbloemweg 25 , PATERSWOLDE

€ 375.000 kosten koper

Zeer ruime geschakelde 2/1 kapwoning met oprit, gelegen aan een brede doodlopende straat. De ligging is echt perfect. Heerlijk rustig en groen. De woning is geheel gemoderniseerd en vernieuwd met onder andere geheel kunststof kozijnen.

INDELING

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en een toilet met fonteintje; royale L-vormige woonkamer van 44 m² met een pvc vloer, grote ramen aan de voorzijde en deur naar de tuin aan de achterzijde; ruime en vernieuwde keuken (9 m²) welke is voorzien van inbouwapparatuur en een barmeubel.
Achter de keuken is een bijkeuken met wasmachineaansluiting en een deur naar de tuin en een deur naar de garage. De garage is verwarmd en heeft openslaande deuren aan de voorzijde, ook heeft de garage een kraan en is voorzien van een putje.

1e etage:
Op de verdieping zijn 2 kamers samengevoegd waardoor een ruime slaapkamer van 21.2 m² is ontstaan, grenzend aan deze kamer is een ruim dakterras. Vanuit deze slaapkamer kun je de badkamer bereiken met douchecabine, wastafelmeubel en toilet, de badkamer is ook vanuit de hal te bereiken. Verder zijn er op de verdieping nog 2 slaapkamers van 10.3 en 7.4 m², beide met vaste kasten.

2e etage:
Via een vaste trap bereik je een ruime slaapkamer voorzien van een dakkapel en eigen wastafel. Op de zolderverdieping is tevens een 2e badkamer met een douche. Verder heeft de woning veel bergruimte op zolder. In een aparte ruimte staat de Cv-ketel.

Tuin:
Zeer zonnige en gezellige tuin op het zuiden met een houten tuinberging. Deze berging is voorzien van stroom en binnen- en buitenverlichting.

Locatie:
Paterswolde is een leuk kindvriendelijk dorp ten zuiden van de stad Groningen. De stad Groningen is te bereiken in 30 fietsminuten en ongeveer een 15 minuten met de auto. Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer. Het dorpscentrum is op loopafstand en hier vind je de winkels, leuke eetgelegenheden en daarnaast vind in je in het dorp meerdere scholen. Paterswolde is omringd door prachtige natuurgebieden, zoals het bos ‘’De Vosbergen’’, natuurgebied ‘’De Onlanden’’ en natuurlijk het welbekende Paterswoldse meer.

Bijzonderheden:
- Gelegen in een ruim opgezette woonwijk
- Aanvaarding kan op korte termijn
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen
- Alle ramen zijn voorzien van isolerende beglazing en horren
- Mogelijkheid voor een haard
- Gemeente Tynaarlo

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
285 m2
Woonoppervlakte
156 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
17 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m2
Externe bergruimte
9 m2
Inhoud
507 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur