Belcamposingel 126 , GRONINGEN

€ 375.000

Ruime en vooral erg lichte gezinswoning met onder andere vier slaapkamers, zit- en eetkamer met open keuken, tuin en een ruime carport. Deze woning staat aan een autoluwe straat wat het mede ideaal maakt voor bijvoorbeeld een jong gezin.

De meest gewilde woonwijk van Groningen op dit moment is voor velen Helpermaar. Daar waar vroeger het Martiniziekenhuis gevestigd was, ontstaat een schitterende woonwijk van formaat. Kwaliteit in opzet en architectuur staan hier hoog in het vaandel. Deze stijlvolle woning dateert van 2008 en biedt u daarmee alle gemakken van een jong en modern huis.

Loop je door het huis dan ervaar je vooral rust, een heerlijke plek om te wonen. Ruimte aan de voorzijde, mede door de grote waterpartij. Een heerlijke tuin, met aangrenzend de carport, aan de achterzijde. Een tuin die door de dubbele deuren met de woonkamer wordt verbonden.

De begane grond bestaat uit allereerst een tochtportaal met daarachter een ruime hal met toilet, trapopgang en de toegang tot het woongedeelte: een ruime woonkamer met daarin centraal de open keuken. Speels en onderscheidend.
De eerste etage is ingedeeld met twee slaapkamers (ca. 8 en 16 m²) en de badkamer. De tweede etage vervolgens bestaat uit nog eens twee slaapkamers (ca. 6 en 23 m²) en twee grote bergkasten met daarin ook de apparatuur voor verwarming en ventilatie alsmede de aansluitingen voor wasmachine en âdroger.

Een ontzettend leuk huis op een fantastische locatie dichtbij de winkel- en onderwijsvoorzieningen van Helpman. Komt u gerust eens kijken voor een eerste indruk!

Bijzonderheden:
- vijfde slaapkamer mogelijk;
- carport en berging aanwezig;
- Politiekeurmerk veilig wonen;
- zeer goed geïsoleerd;
- warmte-terug-win installatie aanwezig.

Perceeloppervlakte
199 m2
Woonoppervlakte
150 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
515 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur