Beuckemaborg 8 , GRONINGEN

€ 495.000

Beuckemaborg 8 te Groningen

Verrassend grote, energiezuinige en goed onderhouden vrijstaande woning op fraaie stand en ruime hoekkavel (403 m²) aan de zuidrand van de stad Groningen in de wijk Klein Martijn (nabij Helpman). Kenmerkend voor de woning is de royale slaap-/werkkamer met openslaande tuindeuren en aangrenzende badkamer op de begane grond.

De woning is ideaal gelegen ten opzichte van het centrum van de stad, centrum Haren, winkelcentrum Helpman, uitvalswegen, treinstations Groningen, Haren, Europapark/Euroborg en (internationale) basis- en middelbare scholen. De woning ligt aan een rustige straat. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht en kijkt u uit op het water en groen van de Helperzoom, aan de achterzijde ligt de tuin met twee terrassen.

De indeling van de woning is als volgt. In de zijgevel bevindt zich de entree met daarachter de hal met toilet en open trapopgang naar de etage. Vanuit de hal komt u in de riante woonkamer met halfopen SieMatic keuken (samen ca. 64 m²) aan de voorzijde van het huis. De woonkamer geeft via openslaande deuren toegang tot de achtertuin. Vanuit de woonkamer is genoemde slaap-/werkkamer (20 m²) en badkamer met ligbad (7 m²) toegankelijk. Verder is de benedenverdieping voorzien van een bijkeuken, hobbykamer en inpandige garage (17,5 m²) en bevindt zich een diep tuinhuis (7 m²) aan de achterzijde van de woning.

De etage biedt ruimte aan drie slaapkamers (ca. 11, 11 en 15 m²) met veel daglicht, de tweede badkamer (4,5 m²), diepe inloopkast, cv-bergkast en een zonnig dakterras met glasbalustrade op het westen aan de voorzijde van de woning.

Bijzonderheden:

- Politie Keurmerk Veilig Wonen;
- Zowel boven als beneden screens rondom de gehele woning en elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de achterzijde van de woning;
- recent buitenschilderwerk (oktober 2010);
- Remeha Avanta 35c CW 5 HR cv-combiketel (van 2009) en een eigen warmwatervoorziening voor de badkamer op de begane grond;
- beide badkamers zijn voorzien van dubbele wastafels, toilet en douche;
- moderne Bellfire gashaard in de woonkamer.

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
403 m2
Woonoppervlakte
165 m2
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
17 m2
Inhoud
560 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur