Joeswerd 85 , GRONINGEN

€ 259.000

In 2005 is deze schitterende woning met opbouw en dakterras, en aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd, gerealiseerd. De woning heeft daardoor een royale woonkamer. Vanuit de keuken aan de voorzijde heeft u een mooi uitzicht over de landerijen. Aan de achterzijde bevindt zich de zonnige tuin met houten fietsenberging en de achterom. Een mooie recreatie haven, met boulevard en nog te realiseren winkels ligt in de direct omgeving.

Indeling: entree/hal, laaghangend toilet (Philip Starck) met fonteintje, woonkamer circa 46m2 v.v. mooie tegels met vloerverwarming, schuifpui naar de achtertuin en fraaie open keuken met complete keukeninrichting (o.a. vaatwasser, koelkast, afzuigschouw, 5-pits gascomfort (met wokbrander) en composiet werkblad.

1e etage: overloop - 2 slaapkamers, de oudersslaapkamer meet circa 17m2 en is voorzien van een fraaie inbouwkast, de tweede slaapkamer is ongeveer 9m2 groot. De schitterende badkamer heeft een design inloopdouche, een hangend toilet (Philip Starck) en een mooie design wastafel. De vloer is voorzien van vloerverwarming.

2e etage: overloop met CV-combiketel, mechanische ventilatie-unit en wasmachine aansluiting - , de slaapkamer meet ongeveer 15m2. Op de westzon gelegen bevindt zich nog een ruim dakterras met schitterend uitzicht waar u kunt genieten van de zonsondergang.

Bijzonderheden: CV verwarmd (Intergas bj. 2005) - volledig geïsoleerd - gebouwd met GIW-garantie.

Perceeloppervlakte
156 m2
Woonoppervlakte
120 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
415 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur