Nassauplein 19 , GRONINGEN

€ 219.000

Deze verrassend ruime jaren dertig benedenwoning met tuin ligt heerlijk rustig aan het Nassauplein. Vanuit de woonkamer heeft u een vrij uitzicht over het plein met vijver, in uw achtertuin geniet u in de zomer de gehele dag van de zon. De woning beschikt nog over veel originele details zoals de woonkamer en suite, erker aan de voorzijde en paneeldeuren. Middels een uitbouw achter de moderne keuken is een nette badkamer en bijkeuken ontstaan. De woning is tevens voorzien van drie ruime slaapkamers. De locatie is perfect te noemen, rustig gelegen en op loopafstand van winkels, scholen, Noorderplantsoen en stadscentrum. Ook de ring is makkelijk te bereiken.

Indeling: entree, tochtportaal, hal met trapkast en toilet, woonkamer en suite (ca. 37 m²) met een sfeervolle gaskachel in de voorkamer en openslaande deuren in de achterkamer naar de zonnige tuin (ca. 13 m diep). De moderne keuken (v.v. inbouwapparatuur) is aan de achterzijde gesitueerd en geeft tevens toegang tot bijkeuken (v.v. cv-ketel en wasmachine aansluiting) en vernieuwde badkamer (v.v. wastafel, ligbad en separate douche). De eerste slaapkamer (ca. 11,5 m²) is aan de voorzijde en is voorzien van een vaste kast. Op de eerste verdieping is de tweede slaapkamer (ca. 9 m²) en op de tweede verdieping is de derde slaapkamer (ca. 9 m²) bereikbaar.

Bent u op zoek naar een goed onderhouden sfeervolle benedenwoning met drie slaapkamers nabij het centrum en Noorderplantsoen, komt u dan gerust eens kijken.

Bijzonderheden:
- De woning wordt verwarmd middels een Vaillant cv-ketel, de woonkamer wordt verwarmd middels een sfeervolle gaskachel;
- in de tuin staat een stenen berging, tevens is de tuin via een achterom bereikbaar;
- slapende vereniging van eigenaren met 19 & 19a;
- alle slaapkamers zijn voorzien van wastafels;
- woonoppervlakte ca. 108m², inhoud ca. 310m³.

Woonoppervlakte
108 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
310 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur