Okswerd 5 , GRONINGEN

€ 325.000

Mooie vrijstaande woning in de wijk Reitdiep

Reitdiep:
Deze mooie luxe vrijstaande woning ligt in de jonge woonwijk Reitdiep. Dit noordelijke stadsdeel van Groningen is zeer geliefd bij jong en oud. De wijk grenst, door middel van het Reitdiepkanaal, aan het terrein van het Zernike-complex waar o.a. de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit zijn gevestigd. In de nabije omgeving van de woning vindt u een gezellige recreatiehaven met boulevard, winkels als de Jumbo en de Action en een basisschool.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met garderobe, zwevend toilet en trapopgang naar de 1e verdieping.
De ruime woonkamer (ca.28m²) heeft openslaande deuren die toegang bieden tot de mooie tuin en de veranda. De luxe open keuken (ca.10m²) is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een vaatwasser, oven, magnetron en een koeler. De eetkamer (ca.12m²) beschikt over twee openslaande deuren. De bijkeuken is te betreden vanaf de buitenzijde van de woning en via een deur in de eetkamer.

1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De ruime master bedroom (ca.23m²) heeft een scheidingswand met daarachter een walk in closet . De tweede slaapkamer (ca.15m²) kan tevens dienen als studiekamer en geeft toegang tot het dakterras. De luxe badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel en sauna.

Zolder:
De zolder is te bereiken via een vaste trap en bestaat uit drie delen. Het eerste gedeelte wordt gebruikt als wasruimte en stookruimte. Via een deur is er toegang tot het tweede gedeelte dat dient als slaapkamer (ca.12m²). Via een tweede deur is er toegang tot het derde gedeelte met een vierde slaapkamer (ca. 17m²). Beide slaapkamers kunnen worden samengevoegd tot één grote slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2006
- Woning volledig geïsoleerd
- Ruime tuin met houten berging aan de woning
- Gebalanceerde ventilatie
- CV installatie met eigen HR-ketel
- 1e verdieping en zolder voorzien van laminaat
- Woon- en eetkamer afsluitbaar dmv schuifdeuren

Vraagprijs: ⬠325.000,- k.k.

Perceeloppervlakte
174 m2
Woonoppervlakte
167 m2
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
4 m2
Inhoud
485 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur