Spieghelstraat , GRONINGEN

€ 132.280

Woonomgeving:
Het appartementencomplex âDe Spieghelaerâ wordt, na sloop van de bestaande bebouwing, gerealiseerd op de locatie Spieghelstraat 14 te Groningen. De Spieghelstraat ligt in de wijk De Wijert in Groningen-zuid. Op loopafstand bevinden zich verschillende faciliteiten die het wonen in âDe Spieghelaerâ aantrekkelijk maken. Zo is er een gevarieerd winkelaanbod en is het uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Het project in vogelvlucht:
Het project bestaat uit de nieuwbouw van 29 koopappartementen in vier bouwlagen incl. bergingen en parkeerplaatsen en een gezamenlijke containerruimte op het afgesloten binnenterrein. De appartementen zijn te bereiken via het centrale trappenhuis met lift en de galerijen aan de achterzijde. Zowel het hoofdgebouw als het binnenterrein zijn slechts toegankelijk voor de eigenaren van de appartementen.
Postkasten en een bellentableau bevinden zich bij de centrale hoofdentree. Op het binnenterrein wordt een plateaulift aangebracht ten behoeve van rolstoelgebruikers.

De appartementen:
Alle appartementen zijn uitgevoerd als 2- kamer appartementen. De appartementen op de begane grond zijn aan de achterzijde voorzien van een geheel verhard privé terrein met berging. Het woongedeelte van de appartementen is gericht op de Spieghelstraat. De voortuin aan de Spieghelstraat wordt ingericht als gezamenlijke tuin. Het slaapgedeelte is aan de achterzijde gesitueerd.
Hoewel de appartementen compleet zijn inclusief sanitair en keuken, zijn er vanzelfsprekend voor u als koper diverse mogelijkheden bespreekbaar voor het aanbrengen van wijzigingen in de afwerking van het appartement.

Unieke actie: elke koper ontvangt een wooncheque ter waarde van ⬠1.000,00!

Prijzen vanaf ⬠132.280,-- v.o.n. inclusief parkeerplaats.

Het project wordt collegiaal verkocht met Meeùs Makelaars.

Woonoppervlakte
52 m2
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
170 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur