Zijlvesterweg 11 , GRONINGEN

€ 239.000

Zijlvesterweg 11 te Groningen

Tussen Groningen en Aduard vindt u deze, in de loop der jaren grotendeels verbouwde, hoek woning (tweederde van de gehele woning!) met riante tuin en vrijstaande berging. Was er in het verleden sprake van drie kleinere zogenaamde 'armenhuisjes', inmiddels is de tussenwoning met de oostelijke hoekwoning samengevoegd. De woning bevindt zich op fietsafstand van de stad Groningen en toch woont u helemaal 'buiten'. Vanuit onder meer de woonkamer is het dagelijks genieten van het fraaie uitzicht.

De begane grond bestaat uit een hal/entree met toilet, bijkeuken, halfopen woonkeuken en een gezellige woonkamer voorzien van een larixhouten vloer en open haard. Via de trapopgang in de hal is de verdieping te bereiken. Op de verdieping vindt u drie slaapkamers (9, 12 en 14,5 m²) en de douche.

De woning is onlangs buitenom opnieuw geschilderd, de goten zijn vervangen en er is sprake van grotendeels dubbele beglazing. Het geheel is door middel van een CV-installatie als ook door middel van een houtkachel te verwarmen.

Vraagprijs ⬠239.000,00 k.k.
Aanvaarding in overleg

Perceeloppervlakte
600 m2
Woonoppervlakte
120 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
350 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur