Havenkwartier fase 5 - Arsenaal

Woningtype

galerijflat

Koopsom

Vanaf € 318.950 - € 544.950 v.o.n.

Woonoppervlak

88 m2 tot 180 m2
Inhoud
353 m3 tot 707 m3

Omschrijving

EEN OVERVLOED AAN LICHT EN RUIMTE

Arsenaal is een carré vormig wooncomplex en bestaat naast gezinswoningen ook uit 21 riante appartementen in verschillende soorten en maten, verdeeld over drie etages. Qua oppervlak variëren ze van circa 90 m2 tot 180 m2 met overwegend twee en soms drie slaapkamers. Een aantal appartementen op de begane grond heeft een terras aan het water. De overige appartementen hebben een terras, riant balkon of een buitenruimte in de vorm van een (deels) inpandig balkon. Het mooie hiervan is dat zowel de zon als de schaduw gevonden kan worden.

Alle appartementen zijn bereikbaar via de hoofdentree. Hier bevinden zich de postkasten en het bellentableau. Via de hoofdentree krijgt u toegang tot de afgesloten hal met de lift en het trappenhuis. Deze biedt u toegang tot de galerijen op de verschillende etages waaraan de meeste appartementen ontsloten zijn. De appartementen op de begane grond zijn bereikbaar via het binnenterrein. Appartement 1 heeft de voordeur aan de openbare weg. Uiteraard is Arsenaal voorzien van een lift.

Het intieme binnenterrein met iets verdiepte parkeerplaatsen biedt ruimte voor auto’s. Elk appartement heeft een eigen toegewezen parkeerplaats. In de openbare ruimte zijn parkeerplaatsen voor bezoekers. Het binnenterrein is via een onderdoorgang bereikbaar voor auto’s en is afgesloten met een toegangshek.

Verder beschikt elk appartement over een toegewezen berging op de begane grond bij de centrale entree of naast de onderdoorgang.

Onder het klassieke uiterlijk schuilt wel de techniek van nu. Warmtepompen zorgen voor een duurzame gasloze verwarming. Door de uitstekende isolatie in combinatie met vloerverwarming ervaart u het hoge comfort optimaal. Statig wonen aan het water! Dat is Arsenaal.

Lees meer...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit woningtype per e-mail:

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over woningtype Appartement in het project Havenkwartier fase 5 - Arsenaal

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur