Havenkwartier fase 5 - Arsenaal

Soort woonhuis

eengezinswoning, Tussenwoning

Koopsom

Vanaf € 434.950 - € 584.950 v.o.n.

Woonoppervlak

150 m2 tot 199 m2
Perceeloppervlakte
120 m2 tot 250 m2
Inhoud
622 m3 tot 858 m3

Omschrijving

STATIG WONEN MET EEN ZEE AAN RUIMTE

Arsenaal is een carré vormig wooncomplex en bestaat naast uit appartementen ook uit acht gezinswoningen. De gezinswoningen mogen met recht riant genoemd worden. De gebruiksoppervlakte varieert van circa 150 m2 tot bijna 200 m2. Deze ruimte is verdeeld over drie woonlagen met op de begane grond een leefkeuken en een ruime living met uitzicht op het water. Op de eerste etage bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. Elke woning heeft een tuin én een terras aan het water. Hier kunt u uw bootje aanmeren. Sommige woningen hebben ook nog een balkon.

Alle woningen zijn bereikbaar via de hoofdentree. Hier bevinden zich de postkasten en het bellentableau. Via de hoofdentree krijgt u toegang tot de afgesloten hal met de lift en het trappenhuis. Deze biedt u toegang tot de galerijen op de verschillende etages waaraan de meeste appartementen ontsloten zijn. De appartementen op de begane grond en de gezinswoningen zijn bereikbaar via het binnenterrein.

Het intieme binnenterrein met iets verdiepte parkeerplaatsen biedt ruimte voor auto’s. Elke woning heeft een eigen toegewezen parkeerplaats. Bij de gezinswoningen G4 t/m G8 kan op de kavel geparkeerd worden. In de openbare ruimte zijn parkeerplaatsen voor bezoekers. Het binnenterrein is via een onderdoorgang bereikbaar voor auto’s en is afgesloten met een toegangshek.

Verder beschikt elke gezinswoning over een toegewezen externe berging. Voor de gezinswoningen G4 t/m G8 bevindt deze zich op de kavel. Voor de overige woningen bevinden deze bergingen zich op de begane grond bij de centrale entree of naast de onderdoorgang.

Onder het klassieke uiterlijk schuilt wel de techniek van nu. Warmtepompen in combinatie met zonnepanelen zorgen voor een duurzame gasloze verwarming. Door de uitstekende isolatie in combinatie met vloerverwarming ervaart u het hoge comfort optimaal. Statig wonen aan het water! Dat is Arsenaal.

Lees meer...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit woningtype per e-mail:

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over woningtype Gezinswoning in het project Havenkwartier fase 5 - Arsenaal

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur