Signatuur Helpermaar

Groningen

Start verkoop 21 april!

Aan de zijde van de Ketwich Verschuurlaan wordt momenteel volop gewerkt aan de ontwikkeling van 21 Stadsvilla’s.

Deze Stadsvilla's worden uitgevoerd in 4 twee-onder-één-kap-woningen, 4 hoekwoningen en 13 tussenwoningen. Deze 21 statige Stadsvilla’s zullen uitblinken in ruimte waardoor ze met recht de naam "villa's" mogen dragen. De Stadsvilla’s in Helpermaar zijn uniek. Niet alleen in het ontwerp, maar ook in de keuzemogelijkheden die je hebt voor de indeling van jouw woning. Op de begane grond van alle Stadsvilla’s is er ruimte voor een heerlijke keuken. Maar kook je liever op hoog niveau? Ook op de eerste verdieping kun je jouw woonkeuken realiseren. De eerste verdieping is in basis voor wonen, de tweede en optioneel de derde voor slapen. Ga je voor een riante keuken wat bijna aanvoelt als mini restaurant, een kantoor aan huis zodat je nooit meer reistijd hebt of heb je geregeld logees of een groot gezin die je graag een ruime slaapkamer met badkamer biedt? Aan jou de keuze! De Stadsvilla’s bieden je alle ruimte om eigen woonwensen te creëren. Van een eigen game-room of 5 slaapkamers tot werken aan huis. Met vier volwaardige bouwlagen is dit met recht royaal wonen. Alle Stadsvilla's krijgen uiteraard als vele woningen in het plan 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Tussen
De Stadsvilla’s tussen bestaan uit vier ruime woonlagen. Aan alles herkent u hier het exclusieve woonkarakter. Mooie strakke architectuur met in het oog springende elementen als robuste omlijstingen en het verspringende metselwerk.

- 187 m² woonoppervlakte
- Hoge plafonds van 2,9 meter
- Diverse voorgevels
- Ruime kavel
- Privé parkeren
- Diverse indelingsmogelijkheden
- Duurzaam en gasloos wonen
- Hoogwaardige afwerking

Hoek
De hoekwoningen van Signatuur zijn bijzonder dankzij de extra diepte van de woningen. Gecombineerd met de stoere, steense architectuur en grote raampartijen, zijn deze hoekwoningen echte blikvangers binnen het plan.

- 213 m² woonoppervlakte
- Hoge plafonds van 2,9 meter
- Aan drie zijden lichtinval
- Royale kavel
- Privé parkeren
- Diverse indelingsmogelijkheden
- Duurzaam en gasloos wonen
- Hoogwaardige afwerking

Twee onder een kap
De twee-onder-een-kap Stadsvilla’s hebben een strakke, moderne uitstraling. Door de speelse elementen als robuste kaders, verspringend metselwerk en franse bakons krijgen de Stadsvilla’s karakter mee die mooi aansluit bij de rest van Helpermaar.

- 213 m² woonoppervlakte
- Hoge plafonds van 2,9 meter
- Aan drie zijden lichtinval
- Ruime kavel
- Privé parkeren
- Diverse indelingsmogelijkheden
- Duurzaam en gasloos wonen
- Hoogwaardige afwerking

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor de Stadsvilla's in Helpermaar. Dan wordt u als eerste op de hoogte gebracht van het laatste nieuws!

Nieuws over Signatuur Helpermaar

08-04-2020

Nieuwe datum 21 april 2020 voor de start verkoop

De eerste 11 woningen zullen op 21 april 2020 vanaf 12:00 uur in verkoop gaan. Na de uitbraak van het coronavirus zijn we misschien wel meer dan ooit op een fijn huis aangewezen. Een thuis dat geborgenheid biedt voor het hele huishouden. Dat zo nodig ruimte biedt om thuis te werken. Deze stadsvilla's zijn erg ruim en kennen bovendien verschillende indelingsvarianten om van dit huis jouw droomhuis te maken. Prijzen zijn vanaf € 579.000,- vrij op naam.

Wil jij wonen in een gloednieuwe stadsvilla in Helpermaar? Dan is dit de laatste kans in deze gewilde wijk. Signatuur is namelijk het sluitstuk van de woningontwikkeling op deze locatie.

In verband met de RIVM richtlijnen, begeleiden wij de verkoop op de volgende manieren: 
In plaats van iedereen tegelijk op kantoor uit te nodigen willen we je graag vragen om je bij ons aan te melden voor de brochure, de uitleg en de overige verkoopstukken. Wij maken dan een persoonlijke afspraak met één van onze medewerkers. Zodat we voor iedereen tijd genoeg hebben, met in achtneming van alle voorzorgmaatregelen zodat iedereen op deze manier de minste risico's loopt. 

Alle verkoopstukken zijn natuurlijk ook digitaal beschikbaar. Het is ook mogelijk om thuis te blijven, en de uitleg via beeldbellen te ontvangen. Daarvoor plannen we dan graag een conference call in. 

Beide manieren zijn eventueel ook in de avond mogelijk. Aan jullie de keuze. 


Lees verder

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Signatuur Helpermaar

Groningen

Blijf op de hoogte

van alle ontwikkelingen rond Signatuur Helpermaar

Signatuur Helpermaar

Is een ontwikkeling van Volker Wessels Vastgoed

Voorzieningen

Openbaar vervoer

Bushalte Bordewijklaan
275 m
Bushalte Hilghepad
313 m
Bushalte H. Siccemasingel
335 m
Bushalte Quintuslaan
349 m
Bushalte Geert Teispad
351 m

Scholen

Brederoschool
520 m
Harm Jan Zondag Junior College
690 m
Maartenscollege
1.13 km
De Bolster
1.17 km
De Kleine WIngerd
1.2 km

Winkels

Albert Heijn
741 m
PostNL
771 m
ING Bank
771 m
Jumbo
1.41 km
Hema
1.73 km

Medisch

Kruidvat
725 m
Etos
778 m
Apotheek Helperplein
817 m
apotheek de Wiljes
1.47 km
Medisch Centrum de Vecht
1.99 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur