Signatuur Helpermaar

Groningen

Start verkoop maart 2020!

Aan de zijde van de Ketwich Verschuurlaan wordt momenteel volop gewerkt aan de ontwikkeling van 21 Stadsvilla’s.

Deze Stadsvilla's worden uitgevoerd in 4 twee-onder-één-kap-woningen, 4 hoekwoningen en 13 tussenwoningen. Deze 21 statige Stadsvilla’s zullen uitblinken in ruimte waardoor ze met recht de naam "villa's" mogen dragen. De Stadsvilla’s in Helpermaar zijn uniek. Niet alleen in het ontwerp, maar ook in de keuzemogelijkheden die je hebt voor de indeling van jouw woning. Op de begane grond van alle Stadsvilla’s is er ruimte voor een heerlijke keuken. Maar kook je liever op hoog niveau? Ook op de eerste verdieping kun je jouw woonkeuken realiseren. De eerste verdieping is in basis voor wonen, de tweede en optioneel de derde voor slapen. Ga je voor een riante keuken wat bijna aanvoelt als mini restaurant, een kantoor aan huis zodat je nooit meer reistijd hebt of heb je geregeld logees of een groot gezin die je graag een ruime slaapkamer met badkamer biedt? Aan jou de keuze! De Stadsvilla’s bieden je alle ruimte om eigen woonwensen te creëren. Van een eigen game-room of 5 slaapkamers tot werken aan huis. Met vier volwaardige bouwlagen is dit met recht royaal wonen. Alle Stadsvilla's krijgen uiteraard als vele woningen in het plan 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor de Stadsvilla's in Helpermaar. Dan wordt u als eerste op de hoogte gebracht van het laatste nieuws!

Nieuws over Signatuur Helpermaar

30-01-2020

Start verkoop maart 2020!

De verkoop van de Stadsvilla's gaat beginnen! De werknaam Stadsvilla's is inmiddels vervangen door de projectnaam Signatuur in Helpermaar.  De brochures worden gedrukt en de laatste puntjes, zoals de verkoopprijzen, worden nu snel op de i gezet. Volgende week volgt er opnieuw een informatiebericht van ons. Ben jij al ingeschreven voor dit project bij ons kantoor? Zo niet, meld je dan aan. Wij zullen je dan op de hoogte houden van elk nieuwtje en iedere ontwikkeling. 


Lees verder

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Signatuur Helpermaar

Groningen

Blijf op de hoogte

van alle ontwikkelingen rond Signatuur Helpermaar

Signatuur Helpermaar

Is een ontwikkeling van Volker Wessels Vastgoed

Voorzieningen

Openbaar vervoer

Bushalte Bordewijklaan
275 m
Bushalte Hilghepad
313 m
Bushalte H. Siccemasingel
335 m
Bushalte Quintuslaan
349 m
Bushalte Geert Teispad
351 m

Scholen

Brederoschool
520 m
Harm Jan Zondag Junior College
690 m
Maartenscollege
1.13 km
De Bolster
1.17 km
De Kleine WIngerd
1.2 km

Winkels

Albert Heijn
741 m
PostNL
771 m
ING Bank
771 m
Jumbo
1.41 km
Hema
1.73 km

Medisch

Kruidvat
725 m
Etos
778 m
Apotheek Helperplein
817 m
apotheek de Wiljes
1.47 km
Medisch Centrum de Vecht
1.99 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur