A. Jacobsstraat 70 , GRONINGEN

€ 429.000

Aletta Jacobsstraat 70 te Groningen

In de kindvriendelijke en rustige wijk aan de zuidkant van de stad, het Hoornse Park, waar een goede school en kinderopvang én een Albert Heijn binnen handbereik liggen, bieden wij te koop aan een

Strak vormgegeven helft van een twee-onder-één kap stadsvilla.

Het huis is prachtig licht en royaal van opzet en heeft een gezellige en besloten tuin met terrassen. De architecten Chris Stuut en Wicher van der Wal tekenden voor het ontwerp. Het huis is gebouwd in 1989 op een perceel van 301 m², de inhoud van het huis is ca. 600 m³.

Indeling: De overdekte entree biedt toegang tot de hal met toilet en meterkast. Hier bevindt zich ook de doorgang naar de inpandige garage, die een tegelvloer heeft en voorzien is van een extra keukenblok met wasmachineaansluiting.

De lichte en speels ingedeelde living met hoog plafond, is voorzien van een (gas) haard, een werk/computerhoek en een serre, en staat in verbinding met de open woonkeuken.
De keuken bevat inbouwapparatuur zoals een heteluchtoven (Siemens), een 4 pits gasplaat (Siemens),een afwasmachine (Miele) en een koel/vriescombinatie (Liebherr). Vanuit de keuken komt u via openslaande tuindeuren op het terras dat gerealiseerd is in dezelfde vloertegels als binnenshuis, waardoor een leuk binnen/buiteneffect wordt verkregen.
De vloeroppervlakte van de woonkamer, werkhoek en woonkeuken is totaal ca. 60 m².

Vanuit de woonkamer is, middels een deur en een hardhouten trap, de betegelde kelder bereikbaar die uit twee ruimtes bestaat en op stahoogte is gebouwd. Totale oppervlakte ca.18 m².

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, één badkamer en een apart toilet. Slaapkamer 1 is 8 m², slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van 10.2 m² en aan de voorzijde van het huis is slaapkamer 3, die 15.4 m² omvat.
De badkamer heeft twee wastafels, een ligbad en een separate doucheruimte.

Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met hoge plafonds, ingebouwde kasten en een aparte ketelruimte voor het heteluchtverwarmingsysteem (comfortabele klimaatbeheersing en ruimtebesparend). De prachtige slaapkamer van 15.4 m² met wastafel biedt op deze verdieping nog een fantastische extra ruimte.

Kortom een bijzonder huis met een prettige woonsfeer op een toplocatie.

Perceeloppervlakte
301 m2
Woonoppervlakte
200 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
600 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur