Een huis kopen met een aankoopmakelaar

Als je op zoek bent naar een koopwoning in Groningen en omgeving is het soms lastig om het huis van je dromen te vinden. Door een aankoopmakelaar in te schakelen maak je meer kans om een woning te vinden die precies bij je past, voor de juiste prijs. Schreuder Makelaars kent de markt en weet waar kansen liggen.

 • Makelaar die jou helpt om ertussen te komen
 • Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod
 • De zekerheid dat je geen kansen laat liggen
 • Een expert die bouwkundige en juridische bijzonderheden op tijd signaleert
 • Begeleiding tijdens elke stap van het aankoopproces

Met een aankoopmakelaar maak je je woonwensen waar

Kom er maar eens tussen op de huidige overspannen markt. Komt het huis van je dromen in de verkoop, dan zijn er nog tientallen anderen die azen op dezelfde woning. Snel handelen is daarom van groot belang. Schreuder heeft in 35 jaar tijd een uitgebreid netwerk opgebouwd. Daar kan jij als koper ook van profiteren. Komt er een huis in de (stille) verkoop, dan weet jouw aankoopmakelaar dat vaak al een dag van tevoren. Op die manier ben je de concurrentie net dat ene stapje voor.

Een huis kopen voor de toekomst

Hebben jullie een huis gevonden waar je hart sneller van gaat kloppen, dan handelt de makelaar snel. Hij doet diepgravend onderzoek naar de woonomgeving en geschiedenis en bouwkundige en juridische bijzonderheden. Ook kijkt hij naar de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt. Zo kan hij een inschatting maken van wat een reƫle koopprijs is.

De aankoopmakelaar gaat naar bezichtigingen mee. Hij kijkt scherp naar de bouwkundige staat van het huis. Zijn er sporen van lekkage, verzakkingen of andere signalen dat er iets niet klopt aan het huis, dan waarschuwt hij je.

De aankoopmakelaar onderhandelt over de beste prijs

Enthousiast en klaar voor de volgende stap? De aankoopmakelaar begeleidt je tijdens elke stap van het aankoopproces - van onderhandelen en controleren van de koopakte tot en met de overdracht bij de notaris.

Droomhuis kopen?

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen met het succesvol aankopen van jouw droomhuis in omgeving Groningen of Haren? En welke kosten hieraan verbonden zijn?

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Direct contact?

Liever meteen een vraag stellen? Bel, app of mail ons. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur

9,3 Fundabeoordeling

Verkoper Lepelaar 85

Plezierige, deskundige ondersteuning door de medewerkers van Schreuder Makelaars. Woning vlot verkocht.

Gratis zoekopdracht

1.
2.
3.
4.

Houd mij vrijblijvend op de hoogte van nieuw woningaanbod.

Mijn gegevens

Mijn huidig woonadres

Contact

Adres

 • Verlengde Hereweg 20-2
  9722AC Groningen
 • Maandag t/m vrijdag
  9.00 uur t/m 17.30 uur