Woonwensen waarmaken

De makelaars en woonadviseurs van Schreuder maken al ruim 30 jaar woonwensen waar in Groningen en Haren. Voor alles geldt: we koppelen vakbekwaamheid aan een flinke dosis inzet en flexibiliteit.

Als middelgroot makelaarskantoor bieden wij een brede dienstverlening. Naast de makelaardij (aankoop en verkoop) kun je bij ons ook terecht voor een taxatie, je hypotheek of een huurwoning. 

Maar wist je dat wij ook beleggingspanden voor eigenaren beheren?

Ons team van specialisten staat iedere werkdag, en voor bezichtigingen zelfs in de avonden en weekenden, voor je klaar. Niet voor niets is ons motto: woonwensen waarmaken

9,3 Fundabeoordeling

Westerhavenstraat 30

We kennen makelaar Schreuder al lange tijd. We hebben veel zaken met verschillende mensen uit het kantoor gedaan en het feit dat we steeds opnieuw gebruik maken van hun diensten , zegt veel over de kw...

Neem contact met ons op

Blog

Slim bezichtigen in tijden van corona

Je huis op afstand openen voor geïnteresseerde kopers. Enkele jaren geleden is deze innovatie ontwikkeld voor de verkoop van leegstaande woningen. In de huidige coronacrisis is het soms ook het ei van Columbus voor koopwoningen die bewoond worden.

Lees verder Bekijk alle blogs

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur