Nieuws

Kersttentoonstelling - Atelier Ton Dubbeldam

11 dec. 2017

Heeft u nog een plekje aan de muur dat wacht op een mooie aankleding? Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de Kersttentoonstelling “4 SEIZOENEN GEDROOMDE GEDACHTEN GESCHILDERD” in Atelier Ton Dubbeldam, Helper Oostsingel 11, Groningen.

Aantal inbraken in de kleine gemeentes neemt toe

11 dec. 2017

Het aantal woninginbraken in de kleine gemeentes neemt in de donkere dagen erg toe. Gemiddeld worden er zo’n 50 procent meer (pogingen tot) inbraken gedaan dan in de periodes waar de zon meer tot zijn recht komt.

Laagste kapitaalmarktrente van 2017

11 dec. 2017

Omdat de hypotheekrente op een historisch dieptepunt ligt, is het verstandig om nu een hypotheek af te sluiten. Wat de hypotheekrente beïnvloedt is de kapitaalmarktrente. De kapitaalmarktrente is de rente voor de langlopende kredieten (langer dan twee jaar). Als de kapitaalmarktrente daalt, daalt ook de hypotheekrente.

Start verkoop 'De Keizerlibel'

11 dec. 2017

Heeft u afgelopen jaar niet kunnen slagen bij de koop van een nieuwbouwwoning of bent u gewoon op zoek naar een leuke nieuwbouwwoning net buiten Groningen?

Nieuwbouw/Verbouw XL Groningen

01 jan. 1970

Groningen bruist en dat geldt ook voor de omliggende gebieden. Vele nieuwbouwprojecten worden uit de grond gestampt en huizen krijgen binnen mum van tijd een nieuwe eigenaar. Nieuwbouw/Verbouw XL deelt in het weekeinde van 17 tot en met 19 november haar woongeluk met vele geïnteresseerde bezoekers in MartiniPlaza in Groningen.

2 november inloopavond ‘Exclusief Helpermaar’ bij Vos Interieur

30 okt. 2017

Laat u door Vos Interieur inspireren voor een interieurontwerp in uw nieuwe woning te Helpermaar.

Start verkoop 1e fase van ‘t Rietcarré in het plangebied Reitdiep.

01 jan. 1970

Op 30 mei starten wij met de verkoop van de eerste fase van 14 van de in totaal 29 nieuwbouwwoningen van het woningtype ’t Rietcarré. Deze mooie vormgegeven vrijstaande woningen zijn slechts door een muur aan elkaar verbonden, waardoor een bijzonder aantrekkelijke gevel ontstaat.

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur