Abraham Kuyperlaan 26 , GRONINGEN

€ 135.500

Goed onderhouden en instapklaar drie-kamer appartement gelegen op de middelste woonlaag met een balkon op het oosten en een zonnig balkon op het westen, inpandige berging en een ruime gemeenschappelijke fietsenstalling. Het appartement ligt op een van de mooiste plekjes in de Coendersborg: fraai wonen in het groen, rustig gelegen, ruim opgezette straten en voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zowel winkelcentrum Helpman als het bruisende centrum van Groningen en Haren liggen op enkele minuten fietsen.

Dankzij de actieve Vereniging van Eigenaars is het complex goed onderhouden. Van binnen is het appartement geheel gerenoveerd. Door de grote raampartijen, welke allemaal voorzien zijn van dubbelglas, is er veel lichtinval. Het complex heeft een gesloten entree met intercom en een eigen berging en gemeenschappelijke fietsenstalling in het souterrain.

Indeling:
Ruim opgezette hal die toegang geeft tot alle vertrekken, riante L-vormige en lichte woonkamer van 32 m2 en geeft toegang tot het balkon aan de westkant, keuken voorzien van vaatwasser, 5 pitsgasstel met wokbrander, afzuigkap, combi-oven, koelkast, losse vrieskast en ruimte voor wasmachine (onzichtbaar). Vanuit de keuken is er toegang tot het tweede balkon aan de oostkant. De beide slaapkamers liggen aan de achterzijde van het appartement en zijn respectievelijk 10 en 12m2. Badkamer voorzien van douche en wastafel en apart toilet met fonteintje.

Bijzonderheden:
- Rustig gelegen in een groene woonwijk;
- Voorzijde voorzien van zonneschermen;
- Volledig voorzien van dubbelglas;
- Nieuw dak geplaatst in 2010;
- In de zomer van 2016 wordt het gebouw opnieuw geschilderd;
- De grootste slaapkamer is voorzien van vaste kastenwand;
- In 2012 is er een nieuwe keuken geplaatst (volledig voorzien van Bosch apparatuur);
- Het toilet en de badkamer zijn in 2011 vernieuwd;
- Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren, bijdrage is ⬠100,- per maand;
- De woning wordt verwarmd middels blokverwarming die recent is voorzien van nieuwe ketels. Voorschot hiervoor bedraagt ⬠60 per maand;

Woonoppervlakte
80 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
7 m2
Inhoud
225 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur