Admiraal de Ruyterlaan 24 B , GRONINGEN

€ 147.500

Admiraal de Ruyterlaan 24b te Groningen

Op korte afstand van de binnenstad van Groningen, treft u dit fraaie appartement aan. Het is heerlijk rustig gelegen aan een plantsoen en dicht bij het Centraal Station, de uitvalswegen en het Stadspark.

Het appartement is gelegen op de eerste etage en heeft een inpandige fietsenberging op de begane grond. Via de trap komt u bij de voordeur van de woning. De indeling bestaat uit de hal met toegang tot de riante woonkamer (bijna 40 m²) en open keuken (ca. 8 m²). Er zijn twee slaapkamers (ca. 7 en 11 m²) en er is onlangs een luxe badkamer met vloerverwarming gerealiseerd (2009). Zowel aan de voor als de achterzijde is een balkon aanwezig. Het balkon aan de voorzijde is het op zuidwesten gelegen en hier geniet u met privacy van de middag- en avondzon.

Dit appartement is voorzien van isolerende beglazing en wordt verwarmd d.m.v. een eigen cv-installatie.

De Vereniging van Eigenaren is actief. Als eigenaar van dit appartement betaalt u â¬115,- per maand aan de VvE voor onder meer verzekeringen, onderhoud van het gebouw maar ook voor maandelijks schoonmaken van de ramen en het wekelijks schoonmaken van de portiek.

Indien gewenst is er op het achterterrein van het appartementencomplex een garagebox bij te kopen.

Aanvaarding: in overleg

Woonoppervlakte
80 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
245 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur