Albert Cuyplaan 27 , VEENDAM

€ 335.000 kosten koper

Ontdek deze ruime hoekwoning, gebouwd in 2009 en gelegen in Veendam. De woning beschikt onder andere over een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en een gezellige tuin op het westen compleet met sfeervolle tuinkamer. Dankzij de centrale ligging wordt je omringd door alles wat dit levendige dorp te bieden heeft, van winkels en restaurants tot groene parken en recreatieve voorzieningen zoals een golfbaan op loopafstand. De omgeving is daarnaast gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Veendam heeft ook goede treinverbinding.

INDELING

Begane grond:

Entree in hal met garderobe, nette toiletruimte en trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal heb je toegang tot de ruime woonkamer met open keuken (samen 42.4 m²) waar dankzij de L-opstelling voldoende ruimte is voor een ruime eettafel. In de woonkamer geniet je van veel lichtinval en aan de achterzijde van de woning bevindt zich een balkon met uitzicht op het water, een ideale plek om 's ochtends te genieten van een kopje koffie. De aangrenzende tuinkamer/serre is via de openslaande deuren te bereiken en zorgt voor een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. Een heerlijke plek om te ontspannen, te lezen of gewoon te genieten van het buitenleven, ongeacht het weer of het seizoen.

1e verdieping:

Op de eerste verdieping vind je een ruime overloop die toegang biedt tot drie comfortabele slaapkamers (18, 12.4 en 8 m²) en de smaakvolle badkamer die is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator en een tweede toilet. Eén van de slaapkamers is momenteel ingericht als kantoorruimte, ideaal om thuis te werken of studeren. Daarnaast is er op deze verdieping een handige cv-ruimte, compleet met aansluiting voor een wasmachine en droger.

BUITEN

Deze woning biedt een prachtige tuin op het westen van maar liefst 170 m², waar je eindeloos kunt genieten van de zon. Er is voldoende ruimte voor meerdere gezellige zithoeken. Aan de voorzijde bevindt zich een carport die plaats biedt aan één auto en de houten berging is perfect voor het opbergen van fietsen en andere benodigdheden.

OMGEVING

Direct aan de achterzijde van de woning bevindt zich een speelveld/speeltuin, waardoor het een perfect plek is voor gezinnen met kinderen. Veendam biedt daarnaast een scala aan voorzieningen, waaronder scholen, winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden. Met prachtige plekken en groene gebieden in de buurt, zoals het Borgerswold, is hier altijd wel iets te ontdekken. Bovendien is de ligging gunstig ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer, waardoor je gemakkelijk de omliggende steden en dorpen kunt bereiken.

Biedt deze woning jou alles wat je zoekt in een thuis? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging.

BIJZONDERHEDEN

- 14 zonnepanelen aanwezig (11 stuks 370WP (2021) en 3 stuks 420 WP (2022)

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
238 m2
Woonoppervlakte
114 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
17 m2
Externe bergruimte
8 m2
Inhoud
345 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel, elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan water, aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Voortuin, zijtuin, zonneterras

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Carport

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur