A.P. Fokkerstraat 49 , GRONINGEN

€ 150.000

A.P. Fokkerstraat 49 te Groningen

Op loopafstand van de binnenstad van Groningen en ook op korte afstand van het UMCG ligt de A.P. Fokkerstraat. Een gezellig straatje waarin het rustig wonen is.

Deze gerenoveerde benedenwoning met diepe tuin en berging is zo te betrekken. De huidige eigenaren hebben in de afgelopen jaren veelvuldig verbouwd en verbeterd waardoor een knus en karaktervol huis is ontstaan. Uniek aan de woning is dat er aan beide zijden een gang loopt, hierdoor is er geen directe verbinding met zijburen.

Via de entree en de lange gang met kelderkast, toilet en trapopgang is zowel de slaapkamer (ca. 8,5 m²) op de begane grond als ook de woonkamer met keuken (samen ca. 30 m²) te bereiken. In het verlengde van de keuken is de woning uitgebouwd waardoor voldoende ruimte is ontstaan voor de wasmachine, cv-ketel en natuurlijk de badkamer. De tweede slaapkamer (ca. 6,5 m²) met balkon treft u op de etage.

Bijzonder onderdeel van dit huis is de diepe stadstuin waar het heerlijk beschut genieten is. De zon is er voor een belangrijk deel van de dag te vinden. Achter de tuinen van de woningen aan de A.P. Fokkerstraat ligt een groot binnenterrein als groene aanvulling op het stedelijk wonen.

Bijzonderheden:
- nieuwe vloer op de begane grond met massief eiken dekvloer in de woonkamer/keuken, gang en slaapkamers;
- elektrische bedrading vernieuwd;
- geen loden leidingen meer in gebruik;
- keukeninrichting bestaande uit koelkast, diepvriesladen, oven, vaatwasser en gaskookplaat;
- Remeha cv-ketel â 2006.

Aanvaarding: in overleg

Woonoppervlakte
65 m2
Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
190 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur