Bachkade 14 , GRONINGEN

€ 285.000

Dit bijzondere woonhuis is jaren met liefde bewoond en is nu klaar voor een nieuwe bewoner.

Prachtig gelegen statig woonhuis aan de rand van Helpman met veel ruimte en uitzicht over de Helpervijver. Dit huis springt er letterlijk tussenuit ten opzichte van haar buren!

De wijk Helpman is geliefd om zijn uitstekende voorzieningen; alle winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn voor hand in het winkelcentrum van Helpman. Daarnaast zijn scholen van alle niveau's in de omgeving gelegen, zoals verschillende basisscholen waaronder de internationale basisschool, een middelbare school en middelbaar beroepsonderwijs. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op iets meer dan 100 meter van de voordeur en het nieuwe station Europapark, het centraal station en de gezellige binnenstad zijn binnen enkele fietsminuten te bereiken.

De woning heeft een ruime doorzonwoonkamer die uitzicht geeft over het water aan de voorzijde. Aan de achterzijde heeft de woonkamer openslaande deuren naar de omsloten, zonnige tuin met stenen berging. Om de hoek van de woonkamer ligt de uitgebouwde, open keuken die is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, aparte vriezer, dubbele spoelbak, oven, magnetron en afzuigkap. Boven zijn drie slaapkamers van 7, 13 en 14,5 m2 waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van handige vaste kasten en één slaapkamer een heerlijk balkon heeft. De badkamer van 5,5 m2 is voorzien van een douche en twee wastafels. Op de tweede verdieping vind u nog eens twee ruime slaapkamers en een handige zolderberging.

Bijzonder aan het huis is dat de woning helemaal is onderkelderd. Ruim 45 m2 extra ruimte waar u zelf invulling aan kunt geven.

Bijzonderheden:
- de woning heeft voor een groot deel kunststof kozijnen en een kunststoffen dakkapel, handig in het onderhoud!
- de keuken is uitgebouwd en opengebroken;
- de woning is geheel onderkelderd, ruim 45 m2 aan (opslag)ruimte;
- voor de deur is vrije parkeergelegenheid.

Een heerlijk ruim huis met volop mogelijkheden op een prachtige plek!

Perceeloppervlakte
114 m2
Woonoppervlakte
140 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
45 m2
Inhoud
475 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur