Belcamposingel 122 , GRONINGEN

€ 435.000

Een bijzonder fraai uitgevoerd HERENHUIS, gelegen aan de Singel, middenin de gewilde nieuwe woonwijk HELPERMAAR in Groningen Zuid. De woningen zijn geliefd vanwege het architectonische uiterlijk, maar ook vanwege de ruimte (maar liefst 5 slaapkamers), de speelse indeling en niet te vergeten het fraaie licht dat door de hoge ramen binnenvalt.

De woning is opgeleverd in 2009, is volledig geïsoleerd en behoeft dan ook nauwelijks onderhoud. Daarnaast is het huis fraai afgewerkt en sfeervol ingericht. In de woonkamer is het aangenaam vertoeven dankzij het hoge plafond en de mooie Frans eikenhouten vloer, die over de gehele begane grondvloer is gelegd. Aan de tuinzijde bevindt zich het ruime zitgedeelte en aan de andere kant van de keuken de eethoek. Tussenin ligt een moderne Siematic keuken met spoeleiland, die tevens is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur: magnetron, aparte oven, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

INDELING

Begane grond:
entree/hal, gang met voorportaal/garderobe en toilet voorzien van een hangend closet en handwasbakje, L- vormige royale living ca. 52 m² met openslaande deuren en een loopdeur naar de tuin op het zuidoosten, open Siematic keuken met voorraadkast en vanuit de gang de trapopgang naar de verdieping.

1e Verdieping:
overloop, ruime ouderslaapkamer met kastenwand en mooie raampartij met uitzicht op de singel, slaapkamer aan de straatzijde met vaste kast, ruime, volledige badkamer met wastafelmeubel met dubbele spoelbak, douche, acryl ligbad en designradiator, separaat 2e toilet.

2e Verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot een balkon op het westen, stookruimte met CV combiketel en warmteterugwin unit (Renovent WTW) en een was- en droogruimte.


BIJZONDERHEDEN

- Ruime woning, 150 m2 woonoppervlak
- Energiezuinig (energielabel A)
- Lage onderhoudslasten
- Dubbele carport met fietsenberging
- Luxe badkamer met separaat toilet
- Balkon op het westen
- Maar liefst 5 slaapkamers

De locatie op het voormalig terrein van het Martini ziekenhuis is ideaal gelegen ten opzichte van het winkelcentrum Helpman, verschillende sportvoorzieningen (tennis, voetbal en hockey), het zwembad, de bibliotheek en verscheidene scholen voor zowel basis als voortgezet onderwijs. Zowel het centrum van Haren als dat van Groningen zijn gemakkelijk per fiets bereikbaar.

Samengevat: een huis dat absoluut de moeite van een bezichtiging waard is.

Perceeloppervlakte
199 m2
Woonoppervlakte
150 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
10 m2
Inhoud
515 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur