Belcamposingel 128 , GRONINGEN

€ 525.000 kosten koper

Gelegen in het groenste stuk van de gewilde woonwijk 'Helpermaar' in Groningen-Zuid ligt deze schitterende royale stadsvilla met uitzicht over de watersingel, 5 slaapkamers, een zonnige tuin, een eigen parkeerplaats met carport én een ruime berging.

De prestigieuze stadsvilla, onder architectuur gebouwd, kenmerkt zich door hoge plafonds (tot 3,25 meter hoog), veel lichtinval, een speelse indeling en veel ruimte. Hier woon je comfortabel op een geweldige locatie in het zuiden van de stad, ideaal ten opzichte van het winkelcentrum Helpman met diverse winkels en de diverse uitvalswegen. Ook fiets je zo naar het centrum van Groningen en Haren. Diverse voorzieningen (zwembad, sportfaciliteiten, bibliotheek, scholen, kinderopvang) zijn in de directe nabijheid aanwezig.
De woonwijk Helpermaar is ruim opgezet.

INDELING:

Begane grond:
Via de entree kom je binnen in een ruime hal, waar zich ook de meterkast bevindt. Vervolgens betreed je de tussenhal met plek voor de garderobe. Hier bevindt zich het toilet. Vervolgens kom je in de tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer is voorzien van een stijlvolle visgraat gelegde houten vloer. Deze vloer is drempelloos doorgelegd op de gehele benedenverdieping en afgewerkt met hoge plinten. Centraal gelegen in de ruime woonkamer bevindt zich een moderne hoogglans witte greeploze open keuken met kookeiland en diverse inbouwapparatuur: stoomoven, oven met grillfunctie, combimagnetron, koffieapparaat en vaatwasser van AEG, koelkast, 5-pits kookplaat van Atag en een Novy afzuigkap.

1e verdieping:
Overloop, moderne badkamer met whirlpool, separate douche, wastafelmeubel en designradiator. Op de gang bevindt zich een separaat 2e toilet. Op deze verdieping bevinden zich verder 2 slaapkamers van ca. 15 m² (met glazen erker) en 8 m². De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer van ca. 8,2 m² met toegang tot balkon, slaapkamer van ca. 12,3 m², slaapkamer van ca. 6 m², een aparte ruimte voor de wasmachine en droger en een aparte ruimte voor de CV en WTW unit. Ook deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:
De zeer verzorgde tuin is gunstig gelegen. Zo geniet je tot laat in de middag lekker van het zonnetje en beschikt de tuin over een terras, overkapping en grote vrijstaande houten berging. Aan de woning is een zonnescherm bevestigd die de gehele breedte van de woning bedekt.
Op eigen terrein kan de auto geparkeerd worden onder de carport.

Aan de voorkant van het huis is het al vroeg in het jaar heerlijk vertoeven in het zonnetje, doordat je beschut kunt zitten, met uitzicht over het water.

DE ARCHITECT ASHOK BHALOTRA AAN HET WOORD:
“Geen huizen bouwen, maar ‘thuizen’. Dat is mijn uitdaging als architect-stedenbouwkundige. In een woonomgeving moet je je thuis voelen. Je moet er passie, warmte en intimiteit ervaren. Daarbij houd ik ervan om te ontwerpen vanuit het gewone, zonder overdrijving. Verder vind ik sociale samenhang en culturele diversiteit essentieel in een woonomgeving.
Helpermaar biedt hiervoor unieke uitgangspunten. De wijk is een ontmoeting tussen stad, polder en de Hondsrug. Een drieluik van verschillende landschappen.
Een huis, een straat, een omgeving om trots op te zijn. Herkenbaar en met intieme oorspronkelijke architectuur. Dat is Helpermaar.
Welkom in de weelde van Helpermaar. Het sfeervolle leven in de stad. Wonen dichtbij het bruisende centrum. Met tegelijkertijd een ‘buitengevoel’. Het groen, de historische watersingel, Helpermaar staat voor stadse klasse met een groen accent.”

Een virtuele tour door de woning? Open de Funda website op je telefoon of computer (niet via de app maar via de website van Funda) en open de presentatie van de woning.

BIJZONDERHEDEN:
- luxe uitgevoerd en heeft een hoog afwerkingsniveau;
- wanden in de gehele woning voorzien van sierpleister;
- extra ruime berging (13.5 m²);
- mooie moderne luxe keuken met veel inbouwapparatuur;
- extra groot type stadsvilla;
- energiezuinig door de 10 zonnepanelen die dit jaar zijn geplaatst (3100 Wp);
- politiekeurmerk veilig wonen. Sloten voorzien van driepuntssluiting en SKG*** cilinders;
- CV ketel en WTW unit zijn van 2014;
- beide daken zijn vervangen in 2014;

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
199 m2
Woonoppervlakte
161 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking
Keurmerken
Politiekeurmerk

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
2 m2
Externe bergruimte
14 m2
Inhoud
620 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Carport

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur