Bilderdijklaan 71 , GRONINGEN

€ 107.000

Beleggers opgelet. Deze woning leent zich uitstekend voor studentenbewoning. Maar is ook uitermate geschikt voor mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

Verdeeld over twee woonlagen (maisonette) biedt deze woning van circa 83m2 niet alleen een prachtig uitzicht over een parkachtige omgeving met veel groen en water, maar ook een gunstige ligging nabij uitvalswegen en direct boven het winkelcentrum! Zo is het doen van boodschappen en het maken van een wandeling door het park slechts één trappenhuis van u verwijderd.

Via een afgesloten centrale entree bereikt u de derde etage. Op de eerste woonlaag vindt u de ruime en lichte woonkamer van ca. 21 m2, met balkon en een prachtig uitzicht over de vijverpartij. De moderne, greeploze keuken is uitgevoerd met een oven, vaatwasser en inductiekookplaat. In de hal bevindt zich het toilet (zwevend), evenals een inbouwkast met wasmachine-aansluiting.

De drie slaapkamers op de tweede woonlaag zijn circa 15, 10 en 5 m2. De grote slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde, en de twee kleine aan de achterzijde. Daartussen bevindt zich de eenvoudige badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden:

- Verwarming middels blokverwarming
- Bijdrage VvE: ⬠167 per maand (dit is inclusief stookkosten)
- Inpandige eigen berging en gezamenlijke fietsenberging
- Praktische ligging boven het winkelcentrum aan de van Lenneplaan
- Fraaie ligging aan het water
- Elektrische installatie vernieuwd in 2010 (nieuwe groepen)

Woonoppervlakte
83 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
5 m2
Inhoud
230 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur