Bloemersmaborg 89 , GRONINGEN

€ 389.000

Goed onderhouden, ruim en licht HERENHUIS aan de rand van de wijk Klein Martijn met heerlijke achtertuin op het westen, inpandige garage en extra dakopbouw. De wijk Klein Martijn is een ruim opgezette, rustige wijk aan de zuidkant van de stad Groningen. Verschillende voorzieningen liggen nabij zoals winkels, scholen en het vernieuwde treinstation Europapark. Achter de wijk kunt u heerlijk tussen de weilanden door wandelen en recreëren.

De woning is goed onderhouden en volledig geïsoleerd. De woonkamer is een heerlijk lichte ruimte en via openslaande deuren bereikt u de zonnige achtertuin op het westen georiënteerd met achterom. In 2002 is er op het oorspronkelijke dakterras aan de achterzijde een dakopbouw geplaatst waardoor er een extra, ruime slaapkamer is ontstaan.

INDELING

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toilet, toegang tot de inpandige garage, toegang tot de woonkamer van ruim 41 m2, Siematic keuken van ruim 7m2 voorzien van 5-pits gasfornuis met wokbrander (Atag), oven (Atag), vaatwasser (Siemens), anderhalve spoelbak, afzuigkap, designradiator en close-in boiler.

Eerste verdieping:
Overloop, toegang tot drie slaapkamers van 13 m2, 12 m2, en 7m2, badkamer voorzien van ligbad, douche en twee wastafels en separaat tweede toilet.

Tweede verdieping:
Overloop, twee ruime slaapkamers van 13 m2 en 22 m2, stook- en wasruimte.

Bijzonderheden:
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein;
- Extra slaapkamer op de tweede verdieping;
- Elektrisch bedienbare zonwering aan de achterzijde;
- Volledig geïsoleerd;
- Energielabel B.

Perceeloppervlakte
267 m2
Woonoppervlakte
155 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
16 m2
Inhoud
530 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur