Boltweg 12 , TEN BOER

€ 395.000 kosten koper

Op misschien wel het mooiste plekje van het dorp Ten Boer, ligt hier aan het vaarwater van het Damsterdiep een gemoderniseerde en uitgebouwde vrijstaand woonhuis met grote houten schuur met carport.

Deze woning is origineel gebouwd in 1889, maar natuurlijk door de jaren steeds vernieuwd en ook uitgebreid. De woning is mooi midden op de kavel geplaatst, in totaal is er maar liefst 1425 m² grond. Naast de woning staat de karakteristieke koren/pelmolen, de Widde Meuln, gebouwd in 1840. Achter het huis ligt het water van het Damsterdiep, dat ideaal geschikt is voor de recreatievaart, en daardoor mooi om op uit te kijken. De tuin is verder mooi ingericht en goed onderhouden. Er zijn verschillende plekken/terrassen om van de zon te genieten. Kortom een heerlijke plek om te wonen.

Van binnen is de woning sfeervol ingericht. De grote raampartijen met markiezen en de houtenverdiepingsbalken geven de woning een gezellige landelijke sfeer. Binnenin is het ook goed toeven. De speelse L-vormige woonkamer is op de tuin en het water gericht. Er is voldoende plek voor een vleugel of bijvoorbeeld een werkhoek. 's Winters is het ook met de gashaard aangenaam vertoeven. Vanuit de woonkamer wandel je zomers zo de tuin in. De ruime eetkamer met open keuken is ook een gezellige plek om te zijn. De betegelde vloer in de keuken is voorzien van vloerverwarming en de keuken beschikt over Siemens inbouwapparatuur: een inductie kookplaat, een vaatwasser, een koelkast, combi-oven en een afzuigkap. Op de begane grond is verder nog een ruime slaapkamer van 16m² met luxe badkamer met regendouche met massagestralen te vinden 11m².

Via een royale trap kom je op de verdieping. Hier zijn allereerst de 2e badkamer met toilet, douche en wastafelmeubel en daarnaast 4 slaapvertrekken te vinden. In totaal zijn er dus vijf royale slaapkamers. De master bedroom, van circa 16m² en de overige slaapkamers zijn respectievelijk 20m², 17m², 11m² en 12m² groot.
Op het zuidelijke deel van het (hoofd)dak zijn 24 zonnepanelen geplaatst.

In het dorp Ten Boer treft u verder alle voorzieningen aan; een grote supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen, scholen, huisarts, zwembad etc.

INDELING:
Begane grond:
De woning heeft een tuingerichte woonkamer met open keuken. De ramen in de woonkamer lopen door tot de vloer en zorgen voor veel lichtinval. Aan de straatzijde bevindt zich de moderne keuken, die is voorzien van luxe inbouwapparatuur van Siemens, zoals een combi-stoomoven, een combi-oven, 5-pits inductiekookplaat met afzuigkap en een koeler. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich bovendien een ruime berging die zowel van buitenaf als via de hal te bereiken is.

Op de verdieping zijn vier slaapkamers van 6 m2, 13 m2, 13 m2 en een van 21 m2, die eventueel gemakkelijk in 2 slaapkamers van 10 m2 is op te delen. De ruime badkamer is voorzien van een toilet, een douchecabine, een wastafel en voor de liefhebber nog een Ucosan bad. Daarnaast is er nog veel bergruimte aanwezig.

De zonnige tuin rondom het huis zorgt ervoor dat je bijna de gehele dag kunt genieten van de zon.

BIJZONDERHEDEN:
- royale tuingerichte woonkamer;
- fraaie tuin rondom de woning;
- volledig voorzien van dubbel glas;
- deels kunststof kozijnen;
- 24 zonnepanelen;
- markiezen als zonnewering;
- royale vrijstaande houten berging;
- op loopafstand van het dorpscentrum.

Soort woning
Herenhuis
Perceeloppervlakte
1.425 m2
Woonoppervlakte
227 m2
Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1889
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
40 m2
Inhoud
700 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel, sauna, zonnecollectoren

Energie

Verwarming
C.v.-ketel
Warm water
C.v.-ketel
Cv-ketel
Atag combi HR (gas, combiketel, uit , eigendom)

Buitenruimte

Ligging
Aan water, aan rustige weg, open ligging, aan vaarwater
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Vrijstaand hout, carport

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur