Borgsingel 18 , HAREN GN

€ 745.000 kosten koper

Onder architectuur gebouwde villa, aan de rand van het dorp Haren, met uitzicht op de natuur. Deze geweldige villa is ontworpen door Henk Scholten van AAS architecten. Een belangrijk uitgangspunt daarbij was om het fraaie groen van buiten naar binnen te halen. Door de grote raampartijen waan je je binnen bijna in de tuin. Grote schuifpuien versterken dit effect nog. Vanuit de woonkamer op de verdieping kijk je ver over het natuurgebied met wandelpaden, waterpartij en eendenkooi. Zowel op de begane grond als op de verdieping is het hier heerlijk vertoeven.

Aan de straat is de ruime garage geplaatst, met maar liefst ruimte voor 3 auto's op de oprit. Je loopt vervolgens langs een mooi aangelegde langgerekte vijver (met onderwater verlichting) naar de voordeur. Aan je rechterhand passeer je een mooi terras, dat ook vanuit de werk/slaapkamer middels een grote schuifpui toegankelijk is. Het pad brengt je naar de achterdeur en daarna tot de voordeur.

INDELING:
Entree/ruime hal met uitgebreide meterkast, gastentoilet en een lange gang die de bijkeuken en de ruime werkkamer ontsluit. De bijkeuken heeft voldoende bergruimte en bovendien een deur naar de tuin (achterdeur). Een luik in de vloer geeft toegang tot een ruime kelder. De werkkamer is mooi licht en bovendien zeer ruim, waardoor je hier prettig kunt werken. Het contact met de tuin en het terras is erg aangenaam, als je de grote schuifpui openzet.

Vanuit de hal naar links gelopen kom je bij de keuken en de trap naar de verdieping. De ruime woonkeuken met kook- en spoeleiland meet maar liefst 50m2. De keuken is royaal uitgerust met diverse inbouwapparatuur, zoals een uitgebreide gaskookplaat, een brede afzuigkap, een vaatwasser, een luxe Siemens combi-oven, een koel-/vriescombinatie en natuurlijk een Quooker. Onder de trap bevindt zich een mooie bergkast. De schuifpui in de keuken geeft direct toegang tot een tweede intiem terras, omgeven door een glazen windscherm.

VERDIEPING:
Op de verdieping kom je op een royale overloop met een pantry inclusief koelkast.. De woonkamer is eveneens ruim met ca. 34m2 en biedt een fantastisch vrij uitzicht over het natuurgebied De Oosterpolder. Ook hier kan een groot raam opengeschoven worden voor een heerlijke buitenervaring. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle houtkachel.

Vanaf de overloop leidt een gang naar alle slaapkamers, het toilet en de berging met CV ketel en WTW installatie. Maar liefst 5 ruime slaapkamers zijn hier beschikbaar. Voor de gasten is er een ruime badkamer met ligbad inclusief whirlpool, douche en dubbele wastafel. De, ouderslaapkamer heeft een eigen badkamer eveneens een dubbele wastafel, ruime douchecabine en handdoekradiator.

ALGEMEEN:
- Moderne architectuur
- Maar liefst 240m2 woonoppervlakte
- Minimale stookkosten, door zeer energiezuinige bouw, 28 zonnepanelen en zonnegascombi.
- Buiten schilderwerk 2016
- Veel privacy
- Contact met de natuur
- Scholen, gezondheidscentrum en winkels zijn in de directe nabijheid (Anjerplein)

Kortom: een huis dat de moeite van een bezichtiging meer dan waard is.

Soort woning
Villa
Perceeloppervlakte
929 m2
Woonoppervlakte
240 m2
Aantal kamers
7 kamers (6 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
46 m2
Inhoud
920 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
C.v.-ketel
Warm water
C.v.-ketel, zonneboiler, zonnecollectoren
Cv-ketel
CV combi ketel (gas, combiketel, uit , eigendom)

Buitenruimte

Ligging
Aan water, aan park, vrij uitzicht
Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd hout

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur