Boteringesingel 4 , GRONINGEN

€ 595.000 kosten koper

Prachtig aan en met uitzicht over het Noorderplantsoen gelegen fraaie jaren 30 hoekwoning met stadstuin aan voor en achterzijde. De markante hoekwoning is ontworpen door de Groninger architect A.J. Feberwee en heeft een ronde, overhoekse erker aan de voorzijde over 2 bouwlagen waardoor er een fraai uitzicht over het plantsoen ontstaat. De woning is gelegen aan een breed pad tussen de Boteringesingel en de Noorderbinnensingel.

Combineer de rust van het Noorderplantsoen met het gemak van alle voorzieningen op loopafstand. De woning heeft 4 slaapkamers en een kelder.

Indeling

Begane grond:
Entree/portaal met 30'er jaren details zoals glas-in-lood ramen en een ingebouwde brievenbus. Via de gang heb je toegang tot de woonkamer, de kelder, het toilet en de trap naar de verdieping. De woonkamer van 30.7 m2 met een parketvloer heeft aan de voorzijde een ronde erker en aan de achterzijde openslaande deuren naar de gezellige stadstuin. De woonkamer heeft een haard en is bijna geheel voorzien van HR glas. Half open keuken van ca. 6 m2 met inbouwapparatuur (vaatwasser, koel/vriescombinatie, extra koelkast, oven en gaskookplaat). Via de woonkamer komt u in de stadstuin die op het oosten gelegen is.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Deze verdieping heeft 3 slaapkamers. De kamer aan de voorzijde van 14.6 m² wordt nu gebruikt als werkkamer en biedt een geweldig uitzicht richting het plantsoen. Deze kamer heeft een verbinding naar de 2e slaapkamer van 14.4 m² maar deze kan ook makkelijk afgesloten worden. De 3e slaapkamer van 9 m² geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van douchecabine, 2e toilet en een wastafel met kast.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap komt u via een hal/bergruimte in een ruime en lichte zolderkamer van 15.4 m². Naast de zolderkamer is er nog een ruime zolderberging onder het dak.

Kelder:
Een grote kelder bereikbaar vanuit de gang op de begane grond met CV combi HR ketel opstelling.

Buiten:
Voor en naast het huis een besloten tuin met uitzicht over het plantsoen. Aan de achterzijde een gezellige tuin met terras en een stenen berging van ca. 3 m2, tevens bereikbaar via een achterom.

Bijzonderheden:
- Gelegen aan het Noorderplantsoen;
- Rustig gelegen en toch op loopafstand van de voorzieningen;
- Een breed wandelpad voor de deur, dus geen verkeer voor de deur;
- Goed onderhouden en bijna geheel voorzien van HR isolerende beglazing;

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
153 m2
Woonoppervlakte
126 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
15 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Externe bergruimte
5 m2
Inhoud
459 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Dakraam

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Voorzetramen
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan park
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur