C. Pothuisstraat 19 , GRONINGEN

€ 474.500

Vrijstaande villa met garage op een ruime kavel van 901 m² met 4 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 slaapkamer en badkamer op de begane grond. Gelegen op een prachtige lokatie in het Hoornse Park tussen de Piccardthofplas en het Hoornse meer.

Indeling: Entree, hal, zwevend toilet met fonteintje, garderobehoek, riante lichte L-vormige woonkamer met aansluiting voor een openhaard en openslaande deuren naar de tuin. Open keuken met inbouwapparatuur (samen circa 56m²). Eerste slaapkamer van circa 13m² met aansluitend een luxe badkamer v.v. vaste wastafel, ligbad, separate douche met thermostaatkraan en vloerverwarming.
Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met wasmachine aansluiting, uitstortgootsteen, deur naar de tuin en toegang tot de ruime inpandige verwarmde garage 3,9m bij 7.1m met elektrisch bedienbare deur en aparte inloopdeur.
De gehele beneden verdieping is met uitzondering van de garage en slaapkamer v.v. een marmeren vloer met vloerverwarming !

Verdieping: 3 slaapkamers van resp. circa 7m², 15m² en 12,5m² met vaste kast en veel bergruimte achter de knieschotten.
Tweede badkamer met vaste wastafel, derde toilet en douche.

Via een vlizotrap naar bereikt u de bergzolder.

De zonnige fraai aangelegde tuin rondom de woning is grotendeel zuid-west gelegen en heeft een heerlijk terras met optimale privacy.

Bijzonderheden: de woning wordt verwarmd middels een HR cv-combi ketel uit 2000, heeft elektrische zonnewering en is voorzien van een bliksemafleiding.

Een mooie villa op een prachtige plek.

Perceeloppervlakte
901 m2
Woonoppervlakte
145 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
480 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur