Celebesstraat 30 b , GRONINGEN

€ 150.000

Let op: het betreft hier een vanafprijs.

Nette bovenwoning in een van leukste straten van de Korrewegwijk, gunstig gelegen ten opzichte van het levendige centrum van Groningen, het Noorderplantsoen en het UMCG. Daarnaast ligt de supermarkt om de hoek!

De woning is een sfeervolle jaren '30 bovenwoning waar oud en nieuw perfect zijn gecombineerd. De woonkamer en eetkamer worden gescheiden door een authentieke suite deur en beide kamers zijn voorzien van een (originele) houten vloer. De open keuken grenzend aan de eetkamer met openslaande deuren naar het balkon zijn een aangename plek om te koken, te eten en te werken. De keuken is voorzien van een extra brede oven (Candy), een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een wasbak en handige verborgen lades voor extra opbergruimte.

De bovenverdieping is in 2013 volledig verbouwd en beschikt over twee nette slaapkamers en een moderne badkamer met een douche, wastafel, hangend toilet en een wasmachine aansluiting. De badkamer biedt tevens toegang naar het tweede balkon. Vanuit een van de twee slaapkamers is nog een vliering te bereiken voor extra opbergruimte.

INDELING

Eerste verdieping: entree, hal met toilet en toegang naar de woonkamer en suite, met openslaande deuren naar het balkon en een open keuken.

Tweede verdieping: overloop met toegang tot de twee slaapkamers van 9 m2 en 17 m2, badkamer met toegang naar het tweede balkon.

Bijzonderheden:
- de woning is volledig voorzien van dubbel glas;
- groepenkast vervangen in 2010 door een moderne installatie;
- de woning is gelegen in beschermd stadsgezicht;
- in de straat mag vrij geparkeerd worden;
- de woning wordt verwarmd middels een eigen CV ketel uit 2010;
- bij de woning hoort een vrijstaande berging.

Deze leuke woning is zeker een bezichtiging waard!

Woonoppervlakte
76 m2
Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
5 m2
Inhoud
220 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur