Coendersweg 34 a , GRONINGEN

€ 140.000

Let op: het betreft hier een vanafprijs.

Gelegen aan één van de leukste straatjes in Helpman-Oost ligt deze sfeervolle, lichte, jaren â30 bovenwoning met twee woonlagen. De winkels voor de dagelijkse boodschappen, overige voorzieningen en het nieuwe treinstation Europapark liggen op loopafstand. Daarnaast ben je binnen 10 fietsminuten in het gezellige centrum van Groningen met haar grote winkelaanbod, gezellige cafés en restaurants.

De woning bezit een aantal originele details uit de jaren '30, let bijvoorbeeld op de tegeltjes in de entree en de mooie gekromde trap die je naar de eerste woonlaag leidt. Daar aangekomen ervaar je rust en privacy. Door de ramen georiënteerd op het Westen en het Oosten heb je zowel in de ochtend als middag en avond volop licht in de woning. Vanuit het woongedeelte en de keuken heb je een vrij uitzicht op de straat met veel groen. Het eetgedeelte is voorzien van openslaande deuren naar het balkon, zo haal je op een mooie dag buiten naar binnen. De gehele woning m.u.v. de badkamer is voorzien van een laminaatvloer.

Op de tweede woonlaag vind je twee lichte slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft openslaande deuren naar het tweede balkon op het westen. De andere slaapkamer beschikt over een wasmachineaansluiting en een handige vaste kast. Daarnaast vind je op deze woonlaag de badkamer.

INDELING
Entree met eigen trapopgang naar de eerste woonlaag, overloop met toilet en toegang naar de keuken en de woonkamer (voormalig en suite) met openslaande deuren naar het balkon aan de oostzijde. Vanuit de overloop is er een vaste trap naar de tweede woonlaag met: een kamer van ca. 9 m2 met vaste kast en wasmachine aansluiting, een kamer van ca. 14 m2 met openslaande deuren naar het tweede balkon op het westen, nette badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
-een heerlijk sfeervolle en lichte bovenwoning;
-gedeeltelijk kunststof kozijnen;
-het overige schilderwerk buitenom is deels in 2014 en deels in 2015 gedaan;
-de woning is volledig voorzien van dubbelglas;
-verwarming en warm water middels een eigen HR- CVketel (2005);
-bij het balkon op het oosten is in 2012 de bovenlaag gerenoveerd ;
-bij de woning hoort een stenen berging;
-goede bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als de auto.

Woonoppervlakte
75 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
225 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur