Coendersweg 8 b , GRONINGEN

€ 145.000

Zoekt u een interessant beleggingspand of een woning voor uw zoon of dochter die gaat studeren in Groningen? Dan is de Coendersweg 8b wellicht iets voor u!

Deze (studenten)woning met 5 kamers (kamers 1, 2 en 5 zijn verhuurd), eenvoudige keuken en badkamer met bad, ligt aan de rustige Coendersweg in de wijk Helpman.

U bereikt de op de 2e woonlaag gelegen woning middels een stenen buitentrap. Op de eerste etage bevindt zich aan de straatzijde een ruime, lichte slaapkamer van ca. 14m2 en aan de achterzijde een slaapkamer met hoogslaper van ca. 14m2. De gemeenschappelijke keuken en balkon bevindt zich aan de achterzijde. De keuken is uitgerust met een 4-pits gasfornuis, oven en koelkast.

Eén verdieping hoger bevinden zich 2 slaapkamers (ca. 12 en 11 m2), vaste kast, een eenvoudig toilet en badkamer met douche, bad, wastafel en wasmachine-aansluiting. De hal geeft toegang tot het tweede, aan de achterzijde van de woning, gelegen balkon.

Middels een vaste trap bereikt u de 3e (zolder)etage van ca. 18m2. Deze kamer beschikt over een eigen keuken. De dakramen voorzien deze ruime slaapkamer van voldoende licht en ventilatiemogelijkheden.

Bijzonderheden:
- De woning is geschikt voor kamerverhuur en voldoet aan de gestelde eisen en verplichtingen
- Wastafel- en TV-aansluiting in de slaapkamers aanwezig (geen wastafel in kamer 2)
- Remeha CV ketel van 2012
- 2 balkons
- Gratis openbaar parkeren

Woonoppervlakte
93 m2
Aantal kamers
5 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
14 m2
Inhoud
260 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur