Cunera van Wahrenlaan 31 , EELDERWOLDE

€ 429.000

Prachtig wonen in Eelderwolde!

Deze mooie halfvrijstaande laanvilla bevindt zich in de jonge woonwijk Ter Borch in Eelderwolde. De stijlvolle en ruim opgezette wijk is geliefd bij jong en oud. Grote tuinen met veel groen bepalen hier het beeld. Voor de echte natuurliefhebbers is het Paterswoldsemeer en het natuurgebied Peizermade binnen 10 fietsminuten te bereiken. De wijk beschikt over twee basisscholen (christelijke en openbare), een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Wie graag wil ontspannen of winkelen kan er voor kiezen om naar de stad Groningen te gaan of naar de naburige dorpen Eelde, Paterswolde of Haren.

De indeling van de woning ziet er als volgt uit:

Begane grond:
Via de entree met toilet en meterkast betreedt u de ruime doorzonkamer met een woongedeelte van ca. 26m² en een eetgedeelte met open keuken van ca. 19m². De keuken is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gasfornuis, elektrische oven, magnetron, koelkast en een vaatwasser. De bijkeuken heeft aansluiting voor een wasmachine en droger. De achtertuin is te betreden via openslaande deuren vanuit de eetkamer of via de bijkeuken. Verder is er een aangebouwde garage die plaats biedt voor 1 auto of enkele fietsen.

Eerste verdieping:
Een vaste trap in de woonkamer brengt u vervolgens op de eerste verdieping. Hier vindt u aan de voorzijde van de woning twee slaapkamers van ca. 13m² en 9m². Beide slaapkamers beschikken over een balkondeur die toegang biedt tot één ruim balkon. De master bedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning en meet ca. 19m². De moderne badkamer beschikt over een dubbele wastafel, douche en ligbad. Op de overloop vindt u verder nog een afzonderlijk toilet.

Zolder:
De ruime zolder dient op dit moment als slaapkamer en speelkamer en is ca. 20m² groot. In de grote bergruimte vindt u de C.V.-combiketel.

Bijzonderheden:
- Schitterende architectuur
- Rustige woonwijk met veel groen
- Houten kozijnen met dubbel glas HR++
- Vloer-, muur- en dakisolatie
- Woning beschikt over een politiekeurmerk veilig wonen
- De woning is vorig jaar nog volledig geschilderd

Heeft u interesse in deze mooie woning dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Vraagprijs is ⬠429.000,-- k.k.

Perceeloppervlakte
415 m2
Woonoppervlakte
159 m2
Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
15 m2
Inhoud
423 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur