De Acacia 1 , BEDUM

€ 297.500 kosten koper

Ontdek deze prachtige hoekwoning in de kinderrijke en gezellige wijk aan de rand van Bedum. Met zijn ruime indeling, vier slaapkamers en talloze extra's is dit huis perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en gemak. De woning beschikt onder andere over een eigen oprit, een aangebouwde stenen garage, een bijkeuken en een heerlijke tuin op het westen.

INDELING

Begane grond:

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime woonkamer met een sfeervolle tv-nis en strak gestucte wanden. De plafondspotjes zorgen voor een gezellige ambiance en geven de ruimte een moderne uitstraling. De open woonkeuken is voorzien van inbouwapparatuur en biedt een mooi uitzicht op de tuin via het grote raam. Bovendien leiden openslaande deuren je vanuit de keuken naar de prachtig aangelegde tuin.

De woning beschikt over een aangebouwde stenen garage die zowel vanuit de bijkeuken als van buitenaf toegankelijk is. Dit biedt veel gemak en extra opslagmogelijkheden voor bijvoorbeeld fietsen, gereedschap en andere benodigdheden. Daarnaast heeft de woning een eigen oprit, zodat je altijd verzekerd bent van een parkeerplek voor jezelf en je gasten.

1e verdieping:

Op de eerste verdieping vind je maar liefst drie royale slaapkamers, ideaal voor een groeiend gezin. De huidige bewoners hebben er voor gekozen om de voorste slaapkamers samen te voegen tot één grote slaapkamer. Dit is eventueel gemakkelijk weer op te splitsen tot twee kleinere slaapkamers waardoor er een vijfde slaapkamer in de woning ontstaat.
De praktische inbouwkast met schuifdeuren op de hal biedt extra opbergruimte en zorgt ervoor dat alles netjes en georganiseerd blijft. De moderne badkamer is uitgerust met een douche, ligbad, dubbele wastafel met spiegel en een tweede toilet, zodat je van alle gemakken bent voorzien.

2e verdieping:

De tweede verdieping biedt een ruime overloop met toegang tot de volledig afgewerkte vierde slaapkamer. Dankzij de dakkapel en het dakraam is deze kamer heerlijk licht en ruimtelijk. Daarnaast is er voldoende opbergruimte aanwezig dankzij de handige knieschotten. Tevens vind je op deze verdieping ook de cv-ruimte.

BUITEN

De achtertuin biedt een heerlijke plek waar je volop kunt genieten van het buitenleven. De sfeervolle houten vlonder creëert een warme en uitnodigende sfeer. Een hoogtepunt van deze tuin is absoluut de ruime overkapping. Deze biedt niet alleen beschutting tegen zon en regen, maar zorgt ook voor een gezellige buitenruimte waar je het hele jaar door van kunt genieten. Dankzij de ligging op het westen geniet je tot laat in de avond van de zon.

OMGEVING

De ligging van deze woning in een kinderrijke en gezellige wijk aan de rand van Bedum is perfect voor gezinnen. De buurt biedt een veilige omgeving waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Daarnaast bevindt de woning zich in de nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

Ben je op zoek naar een ruime hoekwoning met voldoende slaapkamers, een garage en een zonnige tuin? Dan is deze woning absoluut de moeite waard om te bezichtigen.

BIJZONDERHEDEN:

- 9 zonnepanelen geplaatst in 2022
- SNN Subsidie € 10.000 beschikbaar
- Mogelijkheid tot vijfde slaapkamer

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
265 m2
Woonoppervlakte
144 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen, bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
25 m2
Inhoud
578 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Vloerisolatie, dubbel glas
Verwarming
C.v.-ketel
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur