De Keizerlibel 1 , EELDERWOLDE

€ 710.000 kosten koper

Spiksplinternieuwe nieuwbouwwoning in Rietwijk Ter Borch. Op een schitterende locatie vind je deze prachtige net opgeleverde nieuwbouwwoning aan. Deze op de hoek en vrijstaande villa is een ultieme kans, je hebt alle voordelen van een nieuwbouwwoning en niet eens hoeven wachten! Deze voordelen zijn onder andere: toekomst klaar, volledige garantie en geen onderhoud.

Gezien het feit de woning net opgeleverd is, kan je zelf nog belangrijke aspecten aan het huis toevoegen zoals een eigen keuze keuken, de vloerafwerking en de inrichting van de tuin. De verkopers hebben gekozen de woning extra luxe te geven door verschillende meerwerkopties mee te nemen tijdens de bouw. Zo hebben zij onder andere gekozen voor tuingericht wonen met ruime woonkamer en leefkeuken aan de straatkant met veel licht en grote raampartijen, een schuifpui aan de tuinzijde, volledig geïsoleerde garage met vloerverwarming én het vergroten van de reeds royale badkamer. Op de 1e verdieping vind je 3 ruime slaapkamers en op de 2e verdieping nog eens 2 grote slaapkamers. Daarnaast is de gehele woning voorzien van vloerverwarming welke per verdieping te regelen is met een individuele regelaar. De achtertuin grenst aan het water. Een vakantiegevoel in eigen woning, als je het ons vraagt!

INDELING:

Begane grond:
Hal/entree met gasten toilet en meterkast, royale woonkamer aan de tuinzijde met schuifpui en toegang naar de volledig geïsoleerde garage met vloerverwarming, een ruimte voor het creëren van een riante leefkeuken met openslaande deuren naar de tuin toe.

1e Verdieping:
Overloop welke toegang geeft aan de extra royale badkamer met veel licht inval voorzien van een luxe (half)vrijstaand ovaalvormig ligbad, vloerverwarming, spot verlichting, een dubbele wastafel met bijpassende spiegel, een brede inloop douche en een 2e toilet. Daarnaast vind je op de verdieping 3 ruime slaapkamers van circa 17 m², 17 m² en 11 m².

2e verdieping:
Overloop, 2 grote en extra hoge slaapkamers van circa 13 m² en 18 m² en een aparte praktische berg-/stook- en wasruimte.

Waarom verkopen? De huidige eigenaren gaan vanwege carriére naar elders en hebben daarom besloten de woning te verkopen.

Locatie:

Rietwijk wordt omringd door groen en water zodat je op elk gewenst moment in het jaar kunt genieten van de natuur en het buitenleven. De kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen, vissen en zelf bootje varen!
Natuurgebied De Onlanden ligt om de hoek, waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Ook het Paterswoldemeer met alle water(sport) voorzieningen en alle horeca zijn dichtbij. De verbindingswegen zijn direct bereikbaar met aparte opritten (geen file) vanuit de A7 en A28.

Heerlijk wakker worden tussen het ruisende riet, te midden van een waterrijke omgeving, met het centrum van de stad Groningen om de hoek. Dit is mogelijk in de nieuwe woonwijk van Ter Borch, genaamd Rietwijk. Ter Borch
verbindt de schoonheid van de natuur met de charme van de stad. Een unieke en bijzondere combinatie.

Bijzonderheden:

• Zeer energiezuinig, met maar liefst 16 zonnepanelen
• Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
• Openslaande deuren naar de zonnige tuin vanuit woonkeuken en via schuifpui vanuit zitkamer
• Carport met twee parkeerplekken op eigen terrein
• Dubbel oplaadpunt voor een elektrische auto aanwezig (voor bezoek of 2e auto)
• Vloerverwarming gehele woning met individuele regelaar per verdieping
• Zolderverdieping met twee slaapkamers (hoog plafond)
• Extra grote badkamer
• Volledige leidingwerk ter voorbereiding om over te gaan op een warmtepomp (alleen toevoegen en aansluiten pomp nog nodig)
• Aanleg voorbereiding elektrische zonwering alle ramen straatzijde
• Water punt met kolkje in tuin (voor evt buitendouche)
• Mogelijkheid tot aanleg tuin met damwand voor maximaliseren tuin oppervlak en aanleg steiger van 4m lang
• Voorbereidingen keuken met installatie voor kookeiland met dubbel water mogelijkheid (eiland + wand) en 5 stroompunten in eiland (bijvoorbeeld quooker, wijnkoeler, koken, etc)
• Glasvezel aansluiting voor 1 Gigabit (1 Gbps)
• Spoedig te aanvaarden

Soort woning
Villa
Perceeloppervlakte
615 m2
Woonoppervlakte
191 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
14 m2
Inhoud
585 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, schuifpui

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd, eco-bouw
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht
Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen, carport

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur