De Savornin Lohmanlaan 47 , GRONINGEN

€ 495.000

In een lommerijke omgeving gelegen vrijstaande villa met zonnige tuin die is voorzien van diverse terrassen en een kleine vijver. Het betreft hier een kleinschalig villapark, dichtbij winkels en tennispark "Vorenkamp".
Gelegen op loopafstand van het winkelcentrum van Helpman.

Indeling: royale entree met garderobehoek, meterkast en toilet met fonteintje. Vanuit de hal komt men in de zonnige woonkamer, die is voorzien van een leistenen vloer en openslaande deuren naar een terras op het zuidwesten. Naast de woonkamer bevindt zich een L-vormige keuken, die is voorzien van een dubbele rvs spoelbak, Miele vaatwasser, Siemens keramische kookplaat, afzuigkap, elektrische oven en een koelkast. Vanuit de keuken is via een deur de tuin bereikbaar. Achter de keuken is verder een kleine doucheruimte gelegen. Naast de keuken treft u de eetkamer en aan de voorzijde bevindt zich nog een kleine studeer/werkkamer.

Vanuit de hal bereikt u via een open trap de 1e verdieping met een prachtige vide/overloop. Op die verdieping vindt u een royale oudersslaapkamer (16 m2) met balkon en naastgelegen badkamer met wastafel, ligbad en toilet. Een tweede slaapkamer (9m2) is voorzien van een wastafel. Vanuit deze kamer bereikt u via een vlizotrap de zolder.
Aan de westgevel bevindt zich de laatste slaapkamer (14m2).

Tweede verdieping:
Zolder.

In de aangebouwde berging is de CV-combiketel (1998) geplaatst.

Algemeen: de inrichting is gedateerd daarentegenverkeert de woning in goede staat van onderhoud. Op een achtergelegen terrein bevindt zich een ruime garagebox welke separaat te koop wordt aangeboden.

Aanvaarding in overleg.

Perceeloppervlakte
679 m2
Woonoppervlakte
155 m2
Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
450 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur