De Savornin Lohmanlaan 50 , GRONINGEN

€ 474.500

De Savornin Lohmanlaan 50, 9722 HJ Groningen

Riant en licht hoekherenhuis, met zes slaapkamers en fraai aangelegde tuin met houten berging.
Gelegen aan een prachtige laan in de sfeervolle wijk " Helpman" op loopafstand van het winkelcentrum van Helpman, scholen, het zwembad en het naast gelegen tennispark "Vorenkamp".

Indeling:
Entree, tochtportaal met originele wandtegels en glas in loodramen, hal met trapopgang, (zwevend) toilet met fonteintje, ruime kelder (ca. 22m² met stahoogte) voorzien van 3 compartimenten (2 bergingen en een stookhok). Lichte doorzon woonkamer van ca. 50 m2 (voormalig 2 kamers) met glas in loodramen, eiken visgraat parketvloer, schouw, openslaande deuren naar de tuin en een doorgeefluik naar de dichte keuken (ca. 10 m2). Deze eetkeuken is voorzien van een keramische kookplaat, anderhalve spoelbak, koelkast, vaatwasser, elektrische oven, magnetron en veel kastruimte.
Via de keuken is de sfeervolle onderhoudsarme tuin te bereiken en via een achterom, met diverse zitjes, twee houten bergingen voorzien van elektra en een veranda.

Eerste verdieping:
Overloop, separaat zwevend toilet, luxe badkamer uit 2004 voorzien van douchecabine met dubbele douchekop, vaste wastafel met ombouw en aparte ruimte voor de wasmachine en droger met aansluitend de eerste slaapkamer aan de achterzijde (ca. 18 m2) met openslaande deuren naar het balkon op het noorden welke over de gehele breedte van het huis is.
Tweede slaapkamer aan de voorzijde (ca. 23 m2) met glas en loodramen, derde slaapkamer voorzijde (ca. 7,5 m2) met een wastafel en glas in loodramen.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbaar, overloop met grote bergkast, vierde slaapkamer aan de voorzijde (ca. 18 m2) met wastafel en dakkapel, welke is voorzien van glas in loodramen, vijfde slaapkamer aan de voorzijde (ca. 7,5 m2) met vaste kast. Zesde slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel, vaste kast en wastafel (ca. 19m²).

Via een vlizotrap is de derde zolderverdieping bereikbaar, welke deels beloopbaar is.

Bijzonderheden: de woning is in het voorjaar van 2006 aan de buitenzijde door een schilder geschilderd, is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels een cv ketel uit 2004.

Kortom een heerlijk familiehuis op een fantastische plek !

Perceeloppervlakte
201 m2
Woonoppervlakte
220 m2
Aantal kamers
8 kamers (6 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
650 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur