De Stelling 1 , ADORP

€ 595.000 kosten koper

Op een fijne locatie in Adorp bevindt zich deze prachtige onder architectuur gebouwde woning die in het jaar 2000 met veel aandacht voor detail ontworpen en gebouwd is. De woning is gelegen op een perceel van 2125 m² en heeft dankzij de unieke kenmerken een zeer onderscheidend karakter. De woning beschikt onder andere over een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een aangebouwde garage en een prachtig aangelegde tuin rondom de woning.

INDELING:

Entree aan de voorzijde van de woning waarbij je bij binnenkomst wordt verrast door de ruimte en het prettige lichtinval. In de hal bevindt zich een volledig betegeld gastentoilet met fonteintje en de meterkast met krachtstroom, 11 groepen en 3x een aardlekschakelaar. Vanuit de hal heb je directe toegang tot de aangebouwde garage.

Via een trapje bereik je vervolgens de royale woonkamer, waar een rustiek eiken houten vloer een warme en sfeervolle ambiance creëert. Dankzij het grote raam heb je vanuit de woonkamer een mooi uitzicht op de prachtig aangelegde tuin die grotendeels is gelegen op het oosten. De woonkamer loopt over in de ruime open keuken, die is voorzien van een 4 pits gaskookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koelkast en een combi magnetron.

De hoogte van de plafonds in beide ruimtes creëert een gevoel van vrijheid en luxe. Daarnaast biedt deze extra verticale ruimte talloze mogelijkheden voor unieke interieurinrichting zoals het ophangen van indrukwekkende kunstwerken. Dankzij de grote raampartijen geniet je daarnaast van bijzonder veel natuurlijk lichtinval.

In het souterrain, 120 cm gelegen onder het grondniveau, bevinden zich twee royale slaapkamers. Deze bijzondere ligging zorgt voor een rustige en intieme sfeer, perfect voor een goede nachtrust. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten waardoor er voldoende opbergruimte is. De ruime badkamer die eveneens in het souterrain gelegen is, is uitgerust met een ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet. Tegenover de badkamer bevindt zich een wasruimte waarin de cv-installatie en de aansluiting voor de wasmachine en droger zich bevinden.

De aangebouwde garage is een waardevolle toevoeging aan de woning. Deze biedt ruimte voor het parkeren van één auto en is tevens een handige opslagruimte voor onder andere gereedschap. Deze garage biedt de mogelijkheid een 3e slaapkamer te creëren (vergunning nodig). De ruimte is volledig geïsoleerd. De houten vliering is middels een trap bereikbaar en biedt ruimte voor het opslaan van spullen die niet dagelijks worden gebruikt.

BUITEN:

Een absoluut hoogtepunt van deze woning is de riante tuin in klassieke sfeer. De tuin is prachtig aangelegd met veel zorg en aandacht voor detail. Een waterloopje slingert zich door de tuin en verschillende paadjes leiden je langs de mooiste plekjes in de tuin. Naast een verscheidenheid aan bloemen en planten bevinden zich diverse kunstobjecten in de tuin. Grote sculpturen dienen als blikvangers en de kleine kunstwerken zijn strategisch geplaatst en voegen een vleugje verfijning en charme toe aan de tuin. Sommige van deze kunstobjecten zijn ter overname, dit stelt de nieuwe eigenaar in staat om de prachtige kunstwerken te behouden. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een weids landschap, waardoor er een vrij uitzicht is op de natuurlijke omgeving.

BIJZONDERHEDEN:

- Prachtige ligging en vrij uitzicht aan de achterzijde
- Airconditioning aanwezig in de woon- en slaapkamers
- Perceel van 2125 m²
- Energielabel C

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
2.125 m2
Woonoppervlakte
151 m2
Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Soort dak
Lessenaardak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
35 m2
Inhoud
849 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel, airconditioning

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht
Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur