Duurswoldlaan 18 , GRONINGEN

€ 459.000

Duurswoldlaan 18 te Groningen

Zeer keurig onderhouden vrijstaande woning in de wijk de Buitenhof. De woning heeft een riante en mooi aangelegde tuin met vlonder aan het water en uitzicht op natuurgroen.

Indeling:
Via de hal/ entree met keurig toilet bereikt u de Z-vormige woonkamer is ca. 50 m2, voorzien van parketvloer en openslaande deuren naar de tuin. In de open keuken vindt u diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, anderhalve spoelbak, koelkast en combimagnetron. Via de ruime bijkeuken met keukenblok en wasmachineaanvoer is de garage te bereiken. Deze is ca. 7,50 m lang en 3,40 m breed.en geeft toegang tot de tuin.

Eerste etage:
Deze etage is geheel voorzien van laminaatvloer er zijn 2 slaapkamers van ca. 15 en 26 m2 aanwezig. Van de laatste kamer kunnen op eenvoudige wijze twee slaapkamers gecreeerd worden. De keurige badkamer heeft het genot van een tweede toilet, hoekbad, douchecabine, wastafelmeubel en hangcloset.

Op de tweede etage zijn nog een slaapkamer van ca. 12 m2, met kastenwand achter de knieschotten en een studeerkamer van ca. 7 m2 aanwezig. Ook deze etage is geheel voorzien van laminaatvloer. De ruime overloop is tevens voorzien van bergruimte.

Tuin: Een mooi aangelegde tuin met vijver, tuinhuisje, diverse terrassen en gelegen aan het water. Bovendien biedt de tuin veel privacy, mede door de vrijheid aan de achterzijde.

Perceeloppervlakte
556 m2
Woonoppervlakte
150 m2
Aantal kamers
5 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
555 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur