Emdaborg 26 , HAREN GN

€ 339.000

Emdaborg 26 te Haren (Gn)

In het Groningse villadorp Haren treft u aan de Emdaborg deze geschakelde woning. De beschutte ligging aan een hofje, de ruimte in het huis en de afstand ten opzichte van het centrum van Haren en Groningen maken het wonen hier comfortabel. Scholen en sportvoorzieningen vindt u in de directe omgeving.

Onder de carport bevindt zich de entree tot de woning. De hal met garderobenis, trapopgang en toilet biedt toegang tot de riante woonkamer en open keuken (totaal ca. 55 m²). Vanuit de straatgerichte woonkamer met onder meer met open haard heeft u vrij zicht in de straat aangezien er pal tegenover deze woning niet is gebouwd. De open woonkeuken vindt u aan de achterzijde van het huis en biedt toegang tot de verwarmde inpandige berging/bijkeuken (ca. 13 m²) en tevens via openslaande deuren naar de zonnige, onder architectuur aangelegde achtertuin.

De eerste etage bestaat uit de badkamer (o.m. bad en 2e toilet), twee slaapkamers (beide ca. 12 m²), de masterbedroom (ca. 22 m²) en een riante bergzolder onder de schuine kap (ca. 25 m²).

De vierde en de vijfde slaapkamer (ca. 15 en 18 m²), stookruimte (Vaillant combi 2006) en bergruimte tenslotte bevinden zich op de tweede etage.

Bijzonderheden:
- veel privacy;
- parketvloer op de begane grond;
- dubbele beglazing;
- schilderwerk voorzijde 2005, achterzijde 2003;
- kap geïsoleerd.

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
291 m2
Woonoppervlakte
195 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
580 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur