Emmastraat 38 a , GRONINGEN

€ 117.500

Sfeervol jaren '30 bovenwoning in het karakteristieke gedeelte van Helpman met een balkon om van de middagzon te genieten.

De woning is gelegen op de eerste etage van een kleinschalig appartementencomplex aan een rustige straat met voldoende parkeermogelijkheden. Het winkelcentrum van Helpman ligt op steenworp afstand, op enkele fietsminuten van het stadscentrum, Hoornse meer, centraal station en nabij de uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond:
Centrale entree met intercom; fraai trappenhuis.

1e verdieping:
Entree / hal met bergkast; toilet met fonteintje; lichte woonkamer van 18.7 m² met laminaatvloer en markiezen voor de ramen; gesloten keuken van 6.6 m² met keukenblok met losse keukenapparatuur; slaapkamer van 13.7 m² met toegang tot het balkon over de gehele breedte van de woning op het noordwesten; badkamer met douche en wastafel.

Zolderverdieping:
Ruime eigen afgesloten zolderberging (ca. 17 m2).

Bijzonderheden:
* actieve Vereniging van Eigenaren, maandelijkse bijdrage ⬠69,67 per maand. Dit is inclusief groot en klein onderhoud van gehele complex, opstal- en glasverzekering, glazenwasser + schoonmaken portiek.
* bijdrage verwarmingskosten (blokverwarming) ⬠73,- per maand.
* naast de woning is voor de bewoners nog extra afgesloten ruimte beschikbaar voor fietsenstalling/kinderwagens op de begane grond.

Woonoppervlakte
48 m2
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
140 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur