Esserhaag 6 , GRONINGEN

€ 695.000

Esserhaag 6 te Groningen

3 juli Open huis van 19.00 uur tot 21.00 uur
Fantastisch gelegen riante moderne villa met 4 slaapkamers, hobby/werkkamer, ruime inpandige garage en een prachtig aangelegde tuin op het zuid-westen. Bent u op zoek naar een lichte woning met rust en ruimte dan is dit de ideale woning voor u !

Deze royale en moderne vrijstaande villa is gelegen aan de rand van het villapark in Groningen-zuid. Door de speelse indeling biedt de woning extra mogelijkheden voor hobby en/of werk. Tuinarchitect Els de Boer tekende voor het ontwerp van de fraai gelegen hoektuin terwijl binnenhuisarchitect Henk Vos het interieur van de woning heeft bepaald.
Indeling: Entree, hal, toilet, garderobekast, woonkamer met serre (ca. 60 m2}, open keuken (ca. 17 m2), souterrain met hobbyruimte (ca. 21 m2), werk- strijkkamer ( ca. 12 m2 evt. mogelijkheid voor tweede badkamer), studeerkamer (ca. 24 m2) en een ruime garage. Verdieping: 3 slaapkamers: de grootste kamer meet ca. 20 m2 en geeft toegang tot een royaal dakterras op zuid van 12 m2. Vanuit die kamer en vanuit een van de overige slaapkamers is de badkamer toegankelijk, die is voorzien van een luxe whirlpool bad-douchecombinatie, hangend toilet, dubbele wastafel en veel kastruimte. Aan de voorzijde, bevinden zich nog 2 ruime kamers (beide ca. 15 m2). Vrijwel alle vertrekken zijn voorzien van een parketvloer. Tweede verdieping: de grote zolder die toegankelijk is via een vlizotrap biedt veel ruimte voor opslag en met een verbouwing zijn hier nog 2 extra slaapvertrekken (elk ca. 20 m2) te realiseren. Tevens vinden we hier de combi-CV installatie.
Algemeen: Een ruim en comfortabel huis met zonnige tuin op een fraaie locatie met vrij uitzicht over het park. Het pand verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is beveiligd door burenalarm.

Perceeloppervlakte
646 m2
Woonoppervlakte
235 m2
Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
800 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur