Geerten Gossaertlaan 34 , GRONINGEN

€ 449.000 kosten koper

Op een ideale locatie in Groningen Zuid staat deze verrassend ruime split-level woning met dakkapel. Deze stijlvolle woning biedt veel comfort en leefruimte met onder andere een royale woonkeuken, een living met open haard, 5 slaapkamers én een eigen garage die van binnenuit bereikbaar is. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 130m2 en is gelegen aan een rustig woonhofje met veel groen.

INDELING

Entree/hal met meterkast voorzien van 8 groepen, toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heb je aan de rechterkant een doorgang naar de ruime onderliggende garage die voorzien is van elektra en water. Verder bereik je vanuit de hal de royale woonkeuken, die plaats biedt aan een grote eettafel. De kwaliteitskeuken is voorzien van Miele inbouwapparatuur en de kastanjekleurige fronten zorgen voor een warme luxe uitstraling. Deze fijne woonkeuken is de ultieme plek om uitgebreid te koken en dineren met je hele gezin en/of vrienden. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot de tuin die ideaal gelegen is op het zonnige zuiden.

Kenmerkend voor deze woning is de speelse indeling waarin de vloeren steeds een halve verdiepingshoogte ten opzichte van elkaar verspringen. Op de eerstvolgende level bevindt zich de sfeervolle woonkamer met open haard. Vanuit de woonkamer betreed je het balkon met uitkijk op het woonerf en een klein parkje, waarop je 's ochtends heerlijk in het zonnetje van een kop koffie kunt genieten.

Op het volgende level bevinden zich drie slaapkamers die ook uitstekend als werk- of studeerkamer gebruikt kunnen worden.

Weer een level hoger bevinden zich de ouders(slaap)kamer en een moderne badkamer waar alle benodigde functionaliteiten aanwezig zijn. Geniet aan het einde van de dag van een heerlijke masserende douche of neem een ontspannen bad. Het wastafelmeubel biedt de mogelijkheid voor het opbergen van handdoeken en in de spiegelkast ruim je met gemak de kleinere spulletjes op. Naast de badkamer bevindt zich een inbouwkast met extra opbergruimte.

Nog een niveau hoger bevindt zich een L-vormige slaapkamer met veel bergruimte in inbouwkasten. Aangrenzend vind je een wasruimte, die is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Onder de kap bevindt zich nog een ruime zolder, die met een vlizotrap te bereiken is.

TUIN

De fraai aangelegde tuin is gelegen op het zonnige zuiden en biedt veel privacy. Er is ruimte voor een fijne zithoek waarbij de kleurrijke planten en bloemen in de vaste plantenbakken zorgen voor een sfeervol geheel. Tevens is er een achterom.

OMGEVING

Dankzij de goede bereikbaarheid, de kind vriendelijkheid en de vele voorzieningen die binnen handbereik te vinden zijn, is de wijk De Wijert een zeer geliefde woonomgeving. In de buurt bevinden zich diverse scholen en twee winkelcentra, waar een variëteit aan winkels te vinden is. Ook op het gebied van zorgaanbieders en overige voorzieningen zoals onder andere een bibliotheek en een zwembad ontbreekt het deze wijk aan niets. Genieten van de natuur doe je in de wijk zelf in het Ina Boudierplantsoen en in de nabije omgeving op plekken zoals het Stadspark en het Paterswoldse- of Hoornsemeer.
Voor kunst, cultuur en de ultieme stadsbeleving, bereik je binnen 15 minuten per fiets het stadscentrum van Groningen.

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
120 m2
Woonoppervlakte
133 m2
Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978
Soort dak
Dwarskap bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
27 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
22 m2
Inhoud
525 m3

Indeling

Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Inpandig

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur