Gorechtkade 122 b , GRONINGEN

€ 119.000

In een groene omgeving gelegen bovenwoning (tweede woonlaag) met prachtig uitzicht over de Gorechtvijver, en gunstig gelegen nabij het UMCG en het centrum van de stad. Het op het zuidwesten gelegen balkon geeft u de mogelijkheid te genieten van de middag- en avondzon. Daarnaast is de woning volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Indeling
Via de afgesloten portiek bereikt u de op de tweede woonlaag gelegen woning. U komt binnen in een ruime hal van ca. 8.7 m2, welke o.a. toegang geeft tot het eenvoudige toilet. Vanuit de hal bereikt u tevens de grote doorzon woonkamer van ca. 36 m2, welke middels openslaande deuren is verdeeld in twee ruimtes.

De woning heeft twee slaapkamers, één aan de voor- en achterzijde, respectievelijk ca. 11.6 m2 en 6.9 m2. De grootste slaapkamer heeft twee vaste kasten en is voorzien van een wastafel. Ook de kleine slaapkamer is uitgerust met een wastafel, heeft één vaste kast, en geeft toegang tot het zonnige balkon.

De keuken is eenvoudig en maakt gebruik van een geiser, evenals de doucheruimte die zich in dit vertrek bevindt. Vanuit de keuken is wederom het balkon te bereiken.

- Mooie locatie met vrij uitzicht over de Gorechtvijver.
- Gunstig gelegen t.o.v. het UMCG en de stad
- Volledige dubbele beglazing en kunststof kozijnen
- Vrijstaande stenen berging
- VVE met een maandelijkse bijdrage van ⬠83,92

Woonoppervlakte
81 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
3 m2
Inhoud
208 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur