Gorterlaan 63 , GRONINGEN

€ 395.000 kosten koper

Gelegen aan de zuidkant van Groningen bevindt zich deze eengezinswoning in de geliefde wijk De Wijert Zuid. Deze instapklare woning is verrassend ruim en biedt onder andere een lichte, tuingerichte woonkamer met open keuken, een moderne badkamer en 4 slaapkamers. Een zeer fijne tussenwoning die zich aan een autoluw, groen pleintje bevindt en waarbij werkelijk alle basisvoorzieningen zich in de nabije omgeving bevinden.

INDELING

Begane grond:
Entree in ruime hal met garderobe, meterkast met groepenkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Aan de linkerkant bevindt zich een modern toilet met inbouw reservoir en een fonteintje.

Bij binnenkomst in de woonkamer met open keuken valt direct de ruimte op. Wat een fijn gezinshuis is dit! De uitbouw die destijds bij de bouw al gerealiseerd is geeft de woonkamer een speels en ruimtelijk effect. Plaats een praktische, ruime leefhoek of creëer juist meerdere zithoekjes in één ruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De keuken is voorzien van een inductiekookplaat met wokbrander en met afzuigkap, een koel-vriescombinatie, een oven en een vaatwasser. De diverse boven- en onderkastjes zorgen voor voldoende opbergruimte. Naast de keuken is ruimte voor een ruime eettafel waaraan je met het hele gezin gezellig samenkomt voor het diner en dankzij de fijne open indeling van de keuken sta je tijdens het koken toch nog in verbinding met de rest van het gezelschap die zich op dat moment in de woonkamer bevindt, ideaal toch?

1e verdieping:
Via een vaste trap bereik je de eerste verdieping. Aan de ruime overloop grenzen 3 slaapkamers waarvan 1 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde zijn gesitueerd. De moderne badkamer bevindt zich tevens aan de voorzijde van de woning en is onder andere uitgerust met een douchecabine, een heerlijk ligbad en een tweede toilet. Boven het wastafelmeubel met wasbak bevindt zich een grote spiegel met geïntegreerde verlichting en aan de wand hangt een design radiator.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is tevens via een vaste trap te bereiken. Deze volledig afgetimmerde ruimte met dakkapel mag met recht een volwaardige vierde slaapkamer genoemd worden! Heb je aan drie slaapkamers genoeg? Dan leent deze ruimte zich ook uitstekend voor een fijne thuiswerkplek of een speel- of gamekamer voor de kinderen. Op de overloop vind je de aansluitingen voor de wasmachine en de droger en achter het knieschot van de schuine wanden is extra bergruimte gerealiseerd.

BUITEN

Vanuit de woonkamer betreedt je de diepe tuin die is gelegen op het zonnige westen. In de ochtend kun je heerlijk genieten van je kop koffie tijdens de opkomende zon. De tuin is verzorgd en aangelegd met sierbestrating en beplanting. Dankzij de praktische indeling van de bestrating is er de mogelijkheid om meerdere zithoeken te creëren. Er is een vrijstaande stenen berging aanwezig voor het stallen de fietsen en het opbergen van gereedschap. De woning is middels een achterom bereikbaar.

OMGEVING

Deze ideale gezinswoning is gelegen aan een rustig hofje in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk De Wijert Zuid. In de nabije omgeving zijn alle basisvoorzieningen zoals vele winkels, medische zorg en scholen te vinden. Het stadscentrum van Groningen bereik je binnen 10 fietsminuten en er is een goede verbinding met het Openbaar Vervoer.
Voor een groenere beleving vind je het nabijgelegen Ina Boudierplantsoen en op een warme zomerdag is verkoeling nabij dankzij de meren Hoorsemeer en het Paterswoldsemeer.

BIJZONDERHEDEN

- Ideale gezinswoning in geliefde buurt
- Uitgebouwd met dakkapel
- SNN subsidie gebruikt voor de aanschaf van 6 zonnepanelen
- Buitenkozijnen, ramen en deuren geschilderd in 2022
- HR ++ beglazing

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
135 m2
Woonoppervlakte
128 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
9 m2
Inhoud
417 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
C.v.-ketel
Warm water
C.v.-ketel
Cv-ketel
Ecoline HR (gas, combiketel, uit , eigendom)

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur