Grachtstraat 65 , GRONINGEN

€ 192.500

Grachtstraat 65 te Groningen

Op een schilderachtige locatie, met direct uitzicht op het prachtige Noorderplantsoen treft u deze bijzonder goed onderhouden schipperswoning aan. De van oorsprong in 1883 gebouwde woning is in de loop der jaren opvallend goed bewaard gebleven. Ook de laatste jaren is er met zorg en aandacht gewoond en zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd. Zo is in 2001 de begane grondvloer volledig vervangen en is de CV-installatie met HR-ketel aangebracht. Maar ook op de details is gelet, zo zijn de voor- en achtergevel in 2004 opnieuw gevoegd, is de woning in 2002 volledig voorzien van dubbele beglazing en zijn de dakgoten deels vervangen.

De begane grond bestaat uit een hal/entree (met mogelijkheid om een fiets te stallen), een hoge (3,35 m) woonkamer met balkenplafond en originele vensterbanken en een open keuken aan de achterzijde van het huis (ca. 36 m²). De badkamer is in een uitbouw op de begane grond gesitueerd en is voorzien van een ligbad/douche, wastafel, designradiator, toilet en aparte aansluitingen voor wasmachine en droger. De keuken (2002) is ingericht met een koelkast, vrieskast, inductiekookplaat, afzuigkap en een vaatwasmachine. Aan de achterzijde van de woonkamer biedt een deur toegang tot een tuintje (ca. 24 m²) op het westen en een berging.

Halverwege de trap naar de verdieping is er toegang gemaakt tot een inloopkast, waarmee op een slimme manier extra bergruimte is gerealiseerd.

De verdieping bestaat uit een ruimte over de volledige lengte van het huis, met ook hier via de openslaande ramen uitzicht op het plantsoen. Aan een van de schuine zijwanden is door middel van schuifdeuren over de gehele lengte extra bergruimte gecreëerd.

Deze woning biedt de gelegenheid om nagenoeg zonder klussen of aanpassingen te wonen op deze gewilde stand.

Aanvaarding in overleg

Perceeloppervlakte
81 m2
Woonoppervlakte
75 m2
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
220 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur