Griffeweg 34 , GRONINGEN

€ 249.000

Dit royale appartement gelegen op een top locatie biedt alles wat een appartement prettig en comfortabel maakt om in te wonen. Het appartement ligt op de hoek van het complex en is zo gesitueerd dat de woonkamer en het balkon geheel op de zon zijn gericht. In combinatie met de vele raampartijen in de zijgevel geeft dit een heerlijke lichtinval en zorgt ervoor dat de ruime woonkamer met open keuken een fijne plek is om te ontspannen en om vrienden en familie te ontvangen.

Het appartement is voorzien van een eigen ventilatiesysteem, waarop een warmte terugwin-installatie is gekoppeld. Bij het appartement hoort een eigen parkeerplek op het afgesloten parkeerterrein waardoor er altijd naast de deur geparkeerd kan worden. Daarnaast heeft het appartement een eigen berging gelegen op de begane grond.

Het appartementencomplex ''Het Baken'' is eind 1999 begin 2000 gebouwd en ligt aan de rand van het Winschoterdiep tegen de zuidelijke stadsrand. Het gezellige centrum van de stad is op loopafstand snel te bereiken en om de hoek liggen de winkels van de Oosterpoort. Daarnaast ligt het appartement vlakbij de ringweg en bent u binnen een mum van tijd de stad uit.

Indeling

Begane grond:
Afgesloten entree op de begane grond met videofoon installatie, bergingen en lift.

Derde verdieping:
Gestoffeerde overloop, entree, hal uitmondend in de woonkamer met open inbouwkeuken en bijkeuken met aansluitpunt voor de wasmachine, cv-ketel en warmte terugwin installatie, via een toegangsdeur is het balkon aan de voorzijde te bereiken, 3 slaapkamers (ca. 14 m2, 10 m2 en 10 m2), badkamer met douche, ligbad, wastafel, apart toilet.

Woonoppervlakte
105 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
5 m2
Inhoud
315 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur