Groningerweg 115 , EELDERWOLDE

€ 549.000 kosten koper

Riant verbouwde boerderij op een prachtige kavel met 5 slaapkamers, twee badkamers, veel leefruimte en een vrijstaande garage. Twee slaapkamers en één badkamer bevinden zich op de begane grond!
Gelegen aan de rand van Groningen-zuid, op loopafstand van het Hoornse Meer met geweldige wandel-/recreatiemogelijkheden en watersportfaciliteiten.

INDELING:
Entree, ruime hal met garderobehoek, trapopgang en modern toilet. Vanuit de hal betreedt u de lichte, sfeervolle en zeer ruime tuingerichte woonkamer die is voorzien van een moderne gietvloer van circa 52 m² met vloerverwarming, openhaard en schuifpui naar de tuin. De open eetkeuken van circa 13 m² heeft luxe inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, koeler, vaatwasser en combi-oven en daarnaast een deur naar de tuin. Direct achter de keuken is de bijkeuken waar zich de aansluiting voor een wasmachine en een droger bevinden en ook een deur naar het achter terras en de tuin.

Vanuit de hal zijn verder een slaapkamer van circa 15 m² met aansluitend een luxe badkamer v.v. ligbad, vaste wastafel, tweede zwevend toilet en douchecabine met stortdouche en tweede slaap/studeerkamer van circa 11 m² te bereiken.

1e VERDIEPING:
Overloop met inloopkast, CV ruimte en veel bergruimte achter knieschotten. De derde slaapkamer meet circa 12 m², de vierde slaapkamer is circa 15,5 m² groot en de vijfde slaapkamer is circa 13,5 m² groot en heeft een vaste kastenwand. Alle slaapkamers zijn voorzien van bergruimte achter de knieschotten. De tweede badkamer is uitgevoerd met vloerverwarming, vaste wastafel met ombouw, derde toilet, duo jaccuzi en heeft een separate douche.

Als laatste is er nog een grote vliering die te bereiken is via een vlizotrap.

Rondom de woning bevindt zich een fraai aangelegde zonnige tuin met diverse terrassen, prachtig gazon en grote oprit voor meerdere auto's. De vrijstaande ruime garage ( circa 27m²) is in spouw gebouwd en heeft een vliering voor nog meer opslagruimte.

Bijzonderheden: Volledig geïsoleerd en verwarming middels een CV combiketel.

Kortom een bijzonder ruime boerderette op een grote kavel, gelegen direct achter de Hoornseplas. Dit mooie huis moet u echt van binnen gezien hebben!

Soort woning
Woonboerderij
Perceeloppervlakte
1.115 m2
Woonoppervlakte
183 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
33 m2
Externe bergruimte
27 m2
Inhoud
700 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tv kabel, airconditioning

Energie

Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Verwarming
C.v.-ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan park, beschutte ligging
Tuin
Zijtuin, tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort garage
Vrijstaand steen

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur