Groningerweg 7 , PATERSWOLDE

€ 398.000

Wonen met het Paterswoldsemeer als achtertuin

Op een steenworp afstand van het Paterswoldsemeer ligt deze vrijstaande woning op een royale kavel van maar liefst 3164 m2. Dit perceel, met een eenvoudige grote schuur, is bereikbaar langs de achtergelegen Woldweg. De woning ligt dicht bij de stad Groningen en aan de rand van Eelde Paterswolde. Een geliefde plek om te wonen met veel rust en ruimte. Er is een royale tuin aanwezig die volop privacy biedt om heerlijk te kunnen zonnen of te tuinieren en voor watersportliefhebbers zijn er voldoende mogelijkheden op het Paterswoldsemeer. Heeft u een eigen boot? Dan kunt u uw boot stallen bij Jachthaven Zuidwesthoek. Geniet van de omgeving, pak de fiets en trek er op uit met de vele mogelijke fietsroutes of ga wandelen in de bosrijke omgeving. Wonen in deze omgeving is bij uitstek geschikt om volop te ontspannen en te recreëren met alle voorzieningen dichtbij.

De woning is eenvoudig van opzet (60-er jaren bouw) maar ademt een gezellige sfeer.

Indeling:
Vanuit de hal met meterkast en toilet, betreedt u een gezellige en ruime woonkamer (ca. 35m2) met veel licht en uitzicht op de voortuin. Aan de achterzijde vindt u een aparte eetkamer (ca. 17m2), van waaruit ook de kleine kelder toegankelijk is. De eetkamer kan ook als extra slaapkamer worden gebruikt, want de douche (op de begane grond) grenst aan deze kamer. De keuken heeft een L-vormig aanrecht met dubbele RVS spoelbak, een 4pits gascomfort en elektrische oven en afzuigkap. Een onderbouw vaatwasser en een koel/vriescombinatie completeren het geheel. Direct achter de keuken ligt een grote bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en de Nefit Ecomline CV combiketel (1998).

Op de eerste etage vinden we vervolgens 4 slaapkamers (ca. 14, 9, 8 en 6m²) en een zolder bergruimte. Via een vlizotrap is nog een kleine vliering te bereiken.

Bijzonderheden:
- de woning wordt verwarmd door middel van een cv combiketel
- enorme tuin met voldoende privacy
- grote schuur in de achtertuin
- carport en schuur naast de woning
- voldoende bergruimte

Perceeloppervlakte
3.164 m2
Woonoppervlakte
135 m2
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
430 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur