Groningerweg , EELDERWOLDE

€ 469.000

Riant verbouwde boerderij op een prachtige kavel van 1115m² met 5 slaapkamers, twee badkamers, veel leefruimte en een vrijstaande garage. Twee slaapkamers en één badkamer bevinden zich op de begane grond!
Gelegen aan de rand van Groningen-zuid, op loopafstand van het Hoornse Meer met geweldige wandel-/recreatiemogelijkheden en watersportfaciliteiten.

Indeling:
Entree, ruime hal met garderobehoek. trapopgang en toegang tot:
- Modern toilet
- Eerste slaapkamer van circa 15 m² met aansluitend een luxe badkamer v.v. ligbad, vaste wastafel, tweede zwevend toilet en douchecabine met stortdouche.
- Tweede slaap/studeerkamer van circa 11 m²
- Lichte, sfeervolle en zeer ruime tuingerichte woonkamer van circa 52 m² met vloerverwarming, openhaard en schuifpui naar de tuin.
Open eetkeuken circa 13 m² met inbouwapparatuur (keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, dubbele spoelbak) en deur naar de tuin.
Aansluitend bevindt zich hier de bijkeuken met wasmachine-en vaatwasmachine aansluiting, veel bergruimte en toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met inloopkast, cv ruimte en bergruimte achter de knieschotten.
Derde slaapkamer van circa 12 m², vierde slaapkamer van circa 15,5 m² en vijfde slaapkamer van circa 13,5 m² met vaste kastenwand. Alle slaapkamers zijn voorzien van bergruimte achter de knieschotten.
Tweede badkamer met vloerverwarming, vaste wastafel met ombouw, derde toilet, duo jaccuzi en separate douche.

Grote vliering te bereiken via een vlizotrap.

Rondom de woning bevindt zich een fraai aangelegde zonnige tuin met diverse terrassen, prachtig gazon en grote oprit voor meerdere auto's die tevens leidt naar de vrijstaande ruime garage ( circa 27m²) met vliering en v.v elektra.

Bijzonderheden: Volledig geïsoleerd en verwarming middels een cv ketel, recentelijk door een schilder aan de buitenzijde geschilderd (najaar 2007).
Kortom een fantastisch goed onderhouden gezinshuis op een centrale en goed bereikbare plek die u echt van binnen moet zien!

Perceeloppervlakte
1.115 m2
Woonoppervlakte
240 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
700 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur