Groot Heemwerd - Hoekwoning , GRONINGEN

€ 222.000

De nieuwe buurt Reitdiep-Heemwerd ligt aan de noordwest zijde van Groningen, daar waar de stad zich verbindt met het groene buitengebied.

Groot Heemwerd is, met een gevarieerd aanbod van in totaal 117 woningen, het grootste en laatste deelplan binnen Reitdiep-Heemwerd. Het gaat hier om een besloten gebied dat helemaal wordt omgeven door water.
Mede door de nabijheid van het verleden wordt wonen in Groot Heemwerd als wonen in de sfeervolle omgeving van toen: onbezorgd en onbevreesd genieten van het intieme buurtgevoel dat ooit zo gewoon was. Groot Heemwerd is ruim opgezet, op riante kavels met veel groen rondom. Gezellige straatjes zorgen voor een afwisselend beeld en een heerlijke sfeer.

De eerste fase van Groot Heemwerd omvat 42 rijwoningen, waarbij elke woning zijn eigen identiteit heeft. De diversiteit van de woningen krijgt daarbij gestalte in allerlei architectonische ingrediënten, zoals dwarskappen, dakkappellen, bloemramen, zij-uitbouwen, omlijstingen en grote klassieke vensters.
De hoekwoningen bevinden zich op royale kavels en hebben alle een garage. Tevens is er bij de hoekwoningen een mogelijkheid uw auto te parkeren op eigen terrein. Doordat de topgevel is opgemetseld aan de voor- en achterzijde, hetgeen resulteert in een dwarskap over de gehele woning, ontstaat er veel licht en ruimte op de bovenste verdieping. Enkele hoekwoningen hebben een riante uitbouw, welke gebruikt kan worden voor bijv. de eethoek, speelhoek o.i.d. De woningen hebben standaard 3 slaapkamers met de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer op de tweede etage.
Er worden diverse optiemogelijkheden aangeboden zoals een vergrote garage, een carport, een uitbouw aan de achterzijde, een dakkapel, etc.

Bijzonderheden:
De woning beschikt over een warmteterugwininstallatie waardoor aan een hoge energieprestatienorm kan worden voldaan.

Woonoppervlakte
165 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
400 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur